Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

,,Nu le facem jocul” devine joc virtual. Mihai Huzău: Sper că veți exersa virtual dărâmarea jocurilor politice

,,Nu le facem jocul”, mesajul de campanie al lui Mihai Huzău, candidatul PMP la Primăria Satu Mare, devine joc virtual. Jocul a fost dezvoltat de un tânăr IT-ist din Satu Mare și poate fi descărcat din Magazinul Google Play.

,,Daniel Ionaş, un tânăr IT-ist din Satu Mare, animat de conceptul campaniei mele s-a gândit să transpună mesajul meu de campanie într-un joc care poate fi descărcat de pe Google Play sub numele de „Nu le Facem Jocul Satu Mare’’. Astfel, toți sătmărenii care rezonează cu mesajul meu de campanie și sunt de acord că jocurile de culise din orașul nostru ar trebui stricate, pot în acest moment să „exerseze’’ acest lucru jucând acest joc”, a declarat Mihai Huzău.

Jocul cuprinde 17 nivele și are două grade de dificultate, fiind construit în același stil cu celebrul joc Angry Birds, spune Daniel Ionaș.

,,Nu le Facem Jocul Satu Mare este un joc construit în același stil cu Angry Birds, prin care jucătorii pot doborî, folosind merele, adversarii politici. Fiecărui soldăței îi aparține o culoare politică, deci va fi extrem de distractiv pentru sătmăreni să-i doboare pe cei pe care nu-i agreează. Jocul cuprinde 17 nivele și are două grade de dificultate. Deocamdată îl găsiți pe Google Play și dorim să îi dăm drumul mai repede și pe Apple Store”, a spus tânărul IT-ist Daniel Ionaș, dezvoltatorul jocului.

Mihai Huzău, candidatul PMP la Primăria Satu Mare îi invită pe sătmăreni să ,,exerseze virtual dărâmarea jocurilor politice.”

,,Dragii mei, sper că veți exersa virtual dărâmarea jocurilor politice până în data de 26, urmând ca în 27 septembrie să mergeți cu toții la vot cu un singur gând: #NuleFacemJocul”.

Jocul poate fi descărcat de AICI.

SURSA: PMP Satu Mare

26 comentarii

  1. Smile Răspunde

    De la megaplan sărim la jocuri pentru pruncii, ăsta-i candidat pentru o primărie de municipiu, te faci de râs, crede că așa va atrage electoratul să îl voteze, vai de steaua ta.

    • jucausul Răspunde

      daca nu iti place, nu juca. Dar taci din gura si lasa-ne sa ne jucam

    • Traseist Răspunde

      Mai aveți curajul să ne cereți votul , un traseist fără caracter , nu vă sfătuieşte bine coordonatorul de imagine. Sunteți compromis .

    • Elena Răspunde

      mie imi plac ideile si campania lui Huzau. degeaba ati fost pusi sa il denigrati, e de departe cel mai bun plan de campnaie al unui candidat din Satu Mare.

    • Hiro Nakamura Răspunde

      ce au primit postacii lui Hiro sa denigreze pe ceilalti candidati ? raspunsurile in curand aici, cu nume cu prenume cu tot ce trebuie sa vada satmarenii de unde izvorasc comentariile astea antiHuzau…

  2. Smile Răspunde

    Vai de capul tău, lingăule.

    • @smile Răspunde

      cat curaj sa te ascunzi dupa un comentariu anonim, sa improsti cu noroi in cei care incearca sa faca ceva… esti un barbat adevarat. cred ca familia e mandra de tine…

  3. Alex Răspunde

    Mihai e pe departe cel mai activ candidat la Primaria Satu Mare. De aceea am sa ii acord votul meu!

  4. Sisi Răspunde

    Un joc interesant si o idee interesanta pentru campanie. Huzau nu se dezminte, are mereu cate o campanie diferita de ceilalti si asta il scoate in evidenta. Felicitari pentru idei si pentru implicare!

  5. Cosmin Răspunde

    Un joc dragut, la fel ca mesajul transmis de Mihai. Iata ca se poate face si o astfel de campanie, cu aceasta varianta de petrecere a timpului liber. Cine a gandit aceasta actiune, a gandit-o foarte bine si merita felicitat!

  6. s Răspunde

    Mihai, noi satmarenii de obicei ne dorim un primar de-al nostru, stii tata , mama bunicul bunica nascuti in Satu Mare. Parvenitii, asimilatii, sunt bineveniti, dar nu ne reprezinta. Si noi putem sa mergem sa candidam la olteni, sau la o colonie de romi, nu prea ne vor primi. Strabunii mei au contribuit din 1730 la finantele locale, dar strabunii tai de cand ? CREZI ca ne reprezinti ?

  7. Sima Răspunde

    Baaiii e foarte tare jocul 🙂 Bravo Mihai si echipei tale. Meritati sustinerea noastra!

  8. H&R Răspunde

    Adică copy-paste. Atâta știți? Vai de viața noastră amară.

  9. Sara Răspunde

    E tare jocul!

    • Ionas Daniel Răspunde

      Game Over, v-a ciuruit :))

    • Tractorisu Răspunde

      Foarte bine! Dreptul tau. Si eu l-am votat odata pe Iancu din Hunedoara(asta era un sudor de la sectia 4, scularie, debitare, prelucrari prin aschiere de la Uzina Tractoru Brasov) foarte bun tractorist. De atuncea il votez primas, NON STOP!

  10. Dobrin Răspunde

    Nu le facem jocul! Ii dărâmă!

  11. Piști Răspunde

    Mno gata cu jucăriile, măi pruncule.
    Dute de unde ai venit.
    Da’nu votăm și noi un sătmărean de-al nostru?
    Trolli să se abțină.

  12. Gelu Răspunde

    Mihaita vezi ca te cauta mara sa faci pana la autocar,lasa primaria pe minile celor care se pricep,ai capul prea mic si gol pentru o palarie atat de mare!!……sa iti iei manusi sa nu te murdaresti!!!:)

  13. c-block Răspunde

    Mai bine ar spune Mnihăiță că avea jocul aista și nu știa cum să facă reclamă. Atât despre candidatura la primărie. O să aibă și el vreo 600-700 de voturi. Și bineînțeles cât decontează de la bujet ca și catindat. Bună treabă! Iese de câteva felii de pită cu untură!

  14. Besescu Răspunde

    Nu le facem jocul! Hai sa il stricam. Asa gandeste copilul asta. Asta-i sloganul. Asa zice si Basescu(nu pot sa cred ca l-am votat de doua ori Presedinte si cat m-am batut pentru el) si asa va ajunge Firea primar la Bucureti. Pe sobolanu asta de Basescu nu o sa-l iert niciodata.. . Zice Basescu ca nu face jocul nimanui. Marsh in pooola mea cu sloganul tau Mihai…Scuze, esti un copil naiv…

  15. Besescu Răspunde

    Am “mancat” o litera la Bucuresti, scuze, bine ca nu am scris Budapest. Ma consolez… Intr-un fel…

  16. Karcsi Răspunde

    Daca si dupa episodul asta e clar ca nu-l mai voteaza pe Pupazau nici cei 2 postaci de aici.

    Ai 5 ani ma Pupazau cu jocurile tale?

    Ziceau altii in alte postari ca a fost plimbat de maica-sa pe diverse functii fictive de-a lungul anilor…

    Ce sa faca asta la primarie, sa se joace jocuri pe telefon?

    Bietul copil oare ce va face cand nu va mai fi maica-sa sa-l lege la sireturi…

  17. Tineriada Răspunde

    cand ii vezi pe Ratiu si pe Albu, sclavii lui Gabor… Huzau iti devine simpatic !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.