PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primar PNL din Satu Mare, cu scor istoric la alegeri: Mergeți acasă, domnule Albu!

Primarul ales al comunei Santău, Sergiu Silaghi, care a câştigat alegerile cu 92% din voturi, cere public, demisia preşedintelui filialei judeţene a PNL Satu Mare, Adrian Albu.

Comunicatul primarului ales al comunei Santău, Sergiu Silaghi:

Bucuria victoriei liberale a fost umbrită de catastrofalul rezultat pe care l-am obținut în municipiul Satu Mare, acolo unde a candidat chiar liderul organizației noastre județene, Adrian Albu!

Această rușinoasă înfrângere ar fi trebuit urmată, în mod firesc, de o demisie, așa cum s-a întâmplat și la Timișoara. Sfidând crunta evidență, domnul Albu Adrian crede că mai are resurse de a duce o bătălie pentru a-și păstra privilegiile politice.

Desigur, acest lucru nu este posibil, oricâte manevre ar mai încerca domnia sa. Atunci când suferi o astfel de înfrângere, nu cred că mai pot exista scuze sau explicații. Acolo unde primarii noștri au muncit în campanie, rezultatele  s-au văzut. Aceasta este diferența dintre mimare și determinare. Între 92% de pildă, ca în cazul meu, și 10%, cât a făcut Adrian Albu!

        Domnule Albu! Ați ratat alegerile, ați îngropat munca atâtor și atâtor oameni, dar măcar vă rog să nu ratați momentul de a vă prezenta o demisie demnă și lăsați partidul acesta să respire, în sfârșit!

Avem în față bătălia pentru alegerile parlamentare și sincer, nu văd  ”în fruntea oștilor”, așa cum trebuie să stea un adevărat comandant. Mergeți acasă domnule Albu, ați făcut deja  mult prea mult rău acestui partid! Nimeni nu vă mai crede – cu excepția părtașilor dumneavoastră la acest eșec! PNL are nevoie acum de calm și armonie, nu de bătălii interne periculoase. Vă dorim o pensie plăcută!

Sergiu Silaghi

Primarul ales al comunei Santău