Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Primar PNL din Satu Mare, cu scor istoric la alegeri: Mergeți acasă, domnule Albu!

Primarul ales al comunei Santău, Sergiu Silaghi, care a câştigat alegerile cu 92% din voturi, cere public, demisia preşedintelui filialei judeţene a PNL Satu Mare, Adrian Albu.

Comunicatul primarului ales al comunei Santău, Sergiu Silaghi:

Bucuria victoriei liberale a fost umbrită de catastrofalul rezultat pe care l-am obținut în municipiul Satu Mare, acolo unde a candidat chiar liderul organizației noastre județene, Adrian Albu!

Această rușinoasă înfrângere ar fi trebuit urmată, în mod firesc, de o demisie, așa cum s-a întâmplat și la Timișoara. Sfidând crunta evidență, domnul Albu Adrian crede că mai are resurse de a duce o bătălie pentru a-și păstra privilegiile politice.

Desigur, acest lucru nu este posibil, oricâte manevre ar mai încerca domnia sa. Atunci când suferi o astfel de înfrângere, nu cred că mai pot exista scuze sau explicații. Acolo unde primarii noștri au muncit în campanie, rezultatele  s-au văzut. Aceasta este diferența dintre mimare și determinare. Între 92% de pildă, ca în cazul meu, și 10%, cât a făcut Adrian Albu!

        Domnule Albu! Ați ratat alegerile, ați îngropat munca atâtor și atâtor oameni, dar măcar vă rog să nu ratați momentul de a vă prezenta o demisie demnă și lăsați partidul acesta să respire, în sfârșit!

Avem în față bătălia pentru alegerile parlamentare și sincer, nu văd  ”în fruntea oștilor”, așa cum trebuie să stea un adevărat comandant. Mergeți acasă domnule Albu, ați făcut deja  mult prea mult rău acestui partid! Nimeni nu vă mai crede – cu excepția părtașilor dumneavoastră la acest eșec! PNL are nevoie acum de calm și armonie, nu de bătălii interne periculoase. Vă dorim o pensie plăcută!

Sergiu Silaghi

Primarul ales al comunei Santău

10 comentarii

  1. Matroz Răspunde

    Alt pedelist…prins de ANI cu incompatibilitati si fals in declaratii…incepe basificarea ..

  2. alin Răspunde

    Albule nici nu stii cat de mic incepi sa fi!!!…………fugi repede cu linsul la bucuresti ca ii bai mare si ai tei incep sa te mazileasca!!!

  3. augustin Răspunde

    Ma bucur ca BPN-ul a avut intelepciunea de a cantari si analiza cifrele.S-a facut dreptate.Ma mir cum de nu-i este rusine, 3689 de voturi la municipiu Albu fata de 6657 voturi Consiliul Judetean.Deci satmareni l-au apreciat pe dl Cozma.Cu o diferenta de 3000 de voturi domnule Albu pe viitor analizati-va impertinenta ,lasitatea,falsitatea,ipocrizia,etc.Istoc

  4. Braticeanu Răspunde

    Cine vorbeste, incompatibilul? Ca fapt divers, cui ai dat in arenda pasunea comunala?

    • Hh Auleu Maica Răspunde

      Daca avea și pacaliciul asta cinci contracandidați , se mai lăuda cu 90 de procente ?

      • Valeleu Răspunde

        Poate ca nu s-ar mai fi laudat cu cu procentul de 90%, dar sa fii sigur ca nu defila cu 10% la fel ca pretioasa ta caricatura , domnul Albu …
        Nu mai mânca kkt ,mai bine ia-l de mâna și faceți pași … fără cuvinte 😷

    • Ardeleanul Răspunde

      In sfârsit dreptate,dar mai sunt pe acolo un escroc gen Rusu si poate unu doi astia doi Albul Rusu hoti escroci cu acte in regula

  5. Feri Răspunde

    Pe Albu s-a votat în orașul Satu Mare, pe Cozma tot județul.
    Nu poți compara mere cu pere!

  6. George Răspunde

    Jo napot kivanoc PESEDE furati Ardealul?? Care partid zicea asta?????????????? PNLi nu??? acum PNL spune dupa alegeri ca invita la guvernare UDMR ul? ar trebui sa inchitet partidul heeyyy… cand cereti votul spuneti una dupa vot faceti alta….?? nu o sa mai merg la vot gata asta era ultimul la care mergeam… si nu numai gandesc asa pe tema asta… oamenii deja au saturat cu minciunile… nema pesnii nema alocatii pentru copii… ca nu avem fonduri nu avem bani.. numai asta auzim… dar pentru masini luxoase sint bani… pentru diurna, pentru benzina,motorina, pentu salarii pentru pensia speciala sint bani pentru mandat dar pt noi pentru oameni simplii nu sint bani…apoi nu prefaceti ca nu stiti din ce cauza pleaca oamenii din tara…. nu-i dejaba au plecat 5 milioane…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.