PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Radu Panait, despre masterplanul lui Mihai Huzău: Acest tam-tam este strict un joc politic

Candidatul USR-PLUS la Primăria Satu Mare, Radu Panait, ne-a transmis un drept la replică, după ce candidatul PMP la Primăria Satu Mare, Mihai Huzău, i-a acuzat că nu sunt interesaţi de adoptarea unui masterplan pentru Satu Mare.

Redăm poziţia candidatului USR-PLUS, Radu Panait:

“Candidatul PMP, fost ALDE, fost Forța Civică, Mihai Huzău, deși un tânăr candidat care se prezintă din noua generație politică, apelează tot la vechile tertipuri politice pentru a câștiga capital politic.

Este a doua oară când vă folosiți de numele nostru pentru a va atrage simpatia alegătorilor. Mihai Huzău, după un mandat și puțin de consilier local, apare în fața sătmărenilor să ne vorbească despre un Master Plan pentru Satu Mare.

Domnule Huzău, în anii în care ați fost consilier local, câte astfel de master planuri sau planuri pentru Satu Mare ați avut? Cu excepția subiectului Florisal, cât v-ați zbătut pentru acest oraș? Nu ați făcut-o pentru că în acel moment nu aducea capital de imagine și politic, ceea ce încercați de fapt acum să faceți, pe spatele altor partide și candidați.

Noi, cei de la USR PLUS am declarat de anul trecut, ca indiferent de ce partid va face propuneri benefice pentru oraș, proiecte adevărate, în care sa credem, le vom susține. Dar când spunem “proiect” ne interesează toate etapele lui: identificarea problemei, identificarea soluției, structurarea unui plan de intervenție, modul de implementare a soluțiilor, termenul de finalizare. Ceea ce la acest Master Plan nu am văzut, ceea ce ne face sa credem încă o dată că tot acest tam-tam este strict un joc politic.

La toate acestea se adaugă trecutul dumneavoastră politic, foamea după putere care v-a făcut să migrați de la Forţa Civică la ALDE iar apoi la PMP, pentru a fi în funcție politică și nu pentru a munci alături de o echipă”.