PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Adrian Cozma: „Vreau să ajung cu județul Satu Mare în TOP 5. Ăsta e visul meu!”

Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, a declarat, ieri, în cadrul emisiunii PortalSM – Alegeri Locale 2020, moderată de jurnalistul Gil Pietrar, că visul lui este să ducă județul Satu Mare în TOP 5.

El a subliniat faptul că județul Satu Mare are potențial din mai multe puncte de vedere, însă trebuie făcute niște lucruri pentru a putea obține un loc în vârful clasamentului.

„Pe mine mă interesează ca în următorii 12 ani să știu unde vreau să ajung cu județul Satu Mare. Satu Mare poate deveni, și va deveni dacă voi câștiga președenția Consiliului Județean și voi câștiga încrederea sătmărenilor, un județ de top, top 5. Ăsta este visul meu, pentru că așa o poziționare cum are județul Satu Mare: geografică, strategică, cum vrem noi, nu are niciun județ în țara asta. Suntem la 20 de minute de Ucraina, suntem la 15 minute de poarta spre Europa, la 30 km de autostradă, investitorii vor să vină, dar pentru asta noi trebuie să facem niște lucruri. Și toate lucrurile astea când le-am făcut, atunci putem vorbi despre o viață armonioasă, de calitatea vieții”, a spus Adrian Cozma la PortalSM – Alegeri Locale 2020.

Citește și: