Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

FOTO&LIVE | PNL Satu Mare și-a lansat candidații la Primărie și Consiliul Județean Satu Mare

PNL Satu Mare și-a lansat, în mod oficial, candidații la Primărie și la Consiliul Județean. Lansarea a avut loc în această după-masă, marți, 8 septembrie, în Parcul Central din municipiul Satu Mare, în fața statuii lui Vasile Lucaciu.

La lansare au participat prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, alături de echipa Partidului Național Liberal din județul Satu Mare și alți simpatizanți.

,,Va fi o campanie foarte grea, dar suntem în același timp într-un moment foarte, foarte favorabil. Avem un guvern, avem un președinte, avem un program de investiții lansat și care este în derulare și sperăm că de aici încolo vom avea și mai multe investiții (…) Este momentul în care trebuie să punem punctul pe ”i”, PNL este forța conducătoare în România, PNL este cel mai puternic partid din România și toți oamenii vor să muncească conduși de Partidul Național Liberal. Noi pornim în această luptă, aici în județul Satu Mare, cu 23 de primari, estimăm undeva la 25-28 de primari, am pornit acum patru ani de pe locul trei ca forță politică în județul Satu Mare și sperăm să ajungem pe locul întâi”, a declarat Adrian Albu, candidatul PNL la Primăria Satu Mare.

În luarea de cuvânt, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean, Adrian Cozma, a declarat că ,,începe schimbarea pentru județul Satu Mare”: ,,Gata stagnarea, începe schimbarea”, a spus Cozma.

,,Sunt convins că alături de echipa PNL vom reuși acest lucru pentru că asta își doresc sătmărenii. Sătmărenii vor să își recâștige mândria de a fi sătmăreni pentru că Satu Mare este și vreau să cred că este un loc binecuvântat, un loc în care noi, sătmărenii, trebuie să trăim bine. Un loc în care în ultimii ani nu s-au făcut multe, dar avem soluții pentru dezvoltarea județului Satu Mare. Avem soluții pentru fiecare comunitate, avem soluții pentru fiecare localitate pentru că problemele sunt diferite și de aceea suntem astăzi aici să spunem toți într-o voce: Vrem schimbare și reclădim Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

Transmisiune LIVE:

Citește și:

6 comentarii

  1. Baban Răspunde

    De pe poze se pot identifica 3 interlopi: Beny Chira, Adrian Cosma si Zenobiu Bontea si un homosexual notoriu: Rares Bogdan. Singurul om onest este in randul doi, dl. Ionut Rus! Halal PNL! Jigodii.

  2. Ardeleanul Răspunde

    Baban psd jigodii ha ha ha!

  3. Romi Răspunde

    E aşa sătmărenii au cu cine vota , domnul Beny o să văndă betoane la greu , domnul Cosma rea ce sție el mai bine , iar domnul Albu a demonstat ce poate .

    • Bogu Răspunde

      Fara suparare, insa profilul satmareanului tipic este al omului care rezolva / descurca pe orice cale. Exemplul tau este pe cat se poate de elocvent. In SM orice ai de facut, trebuie sa cunosti pe cineva sau sa fi trimis din partea cuiva….. cu norodul in general este problema, iar omul politic este rezultatul in contextul alegerilor.

  4. Loser Răspunde

    Bă, la voi , la cât sunteți de nașpa, n-a mai venit Lucovid Orbán!
    Dar la Baia Mare a fost!!
    Vai de voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.