PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Cristina Prună, la Satu Mare: „Oamenii sunt pregătiți să întoarcă pagina vechii clase politice”

Deputatul USR, Cristina Prună, alături de candidații la Primăria și Consiliul Județean Satu Mare, respectiv Radu Panait și Mircea Ciocan, au susținut o conferință de presă, astăzi, în Centrul Nou al municipiului Satu Mare.

În urma întâlnirii cu sătmărenii, deputatul USR are convingerea că oamenii sunt pregătiți pentru o schimbare.

„Atmosfera de aici îmi arată mie că oamenii sunt pregătiți să întoarcă pagina vechii clase politice, să lase vechii politicieni și maniera în care au înțeles să acționeze de 31 de ani, și să aleagă schimbarea. Atât pentru municipiul Satu Mare, cât și pentru județ în ansamblul său.

Oamenii vor să meargă pe 27 la vot și să aleagă un nou primar, un om care a demonstrat că se poate și altfel, a demonstrat că poți să îți clădești o carieră înainte și abia apoi să faci pasul către politică. A demonstrat că are proiecte pentru Satu Mare și că are o viziune pe care o poate implementa, care poate schimba fața acestui oraș”, a spus Cristina Prună.

Ea i-a îndemnat pe sătmăreni să iasă la vot și să îi aleagă pe cei doi candidați USR-PLUS pentru funcțiile de primar și președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

„Pe 27 septembrie, este foarte simplu, trebuie să mergeți la vot și să îl votați pe Radu primar, să îl votați pe Mircea președinte al Consiliului Județean, și să votați listele de consilieri pentru că, știți foarte bine, primarul fără consiliu nu poate să implementeze proiectele pe care le propune”, a mai adăugat Cristina Prună.