Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

VIDEO. Cristina Prună, la Satu Mare: „Oamenii sunt pregătiți să întoarcă pagina vechii clase politice”

Deputatul USR, Cristina Prună, alături de candidații la Primăria și Consiliul Județean Satu Mare, respectiv Radu Panait și Mircea Ciocan, au susținut o conferință de presă, astăzi, în Centrul Nou al municipiului Satu Mare.

În urma întâlnirii cu sătmărenii, deputatul USR are convingerea că oamenii sunt pregătiți pentru o schimbare.

„Atmosfera de aici îmi arată mie că oamenii sunt pregătiți să întoarcă pagina vechii clase politice, să lase vechii politicieni și maniera în care au înțeles să acționeze de 31 de ani, și să aleagă schimbarea. Atât pentru municipiul Satu Mare, cât și pentru județ în ansamblul său.

Oamenii vor să meargă pe 27 la vot și să aleagă un nou primar, un om care a demonstrat că se poate și altfel, a demonstrat că poți să îți clădești o carieră înainte și abia apoi să faci pasul către politică. A demonstrat că are proiecte pentru Satu Mare și că are o viziune pe care o poate implementa, care poate schimba fața acestui oraș”, a spus Cristina Prună.

Ea i-a îndemnat pe sătmăreni să iasă la vot și să îi aleagă pe cei doi candidați USR-PLUS pentru funcțiile de primar și președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

„Pe 27 septembrie, este foarte simplu, trebuie să mergeți la vot și să îl votați pe Radu primar, să îl votați pe Mircea președinte al Consiliului Județean, și să votați listele de consilieri pentru că, știți foarte bine, primarul fără consiliu nu poate să implementeze proiectele pe care le propune”, a mai adăugat Cristina Prună.

12 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Corect ce declara, insa intrebarea logica ar fi DE CE? Aveți o prezentare cu ce ati facut? Ceva de genul, am adunat semnături sau am făcut demersuri aferente mobilizării servicilor sociale cu privire la oamenii străzii, am inițiat un proiect de iluminare cu led a trecerilor de pietoni din municipiu, am inițiat un proiect de monitorizare a locurilor de parcare, am semnalat autoritățile locale cu privire la….. Dupa ce prezinta aceste realizari sau demersuri, care ar fi, nu conteaza de exemplele mele, vine cu propuneri DACĂ ajunge la conducere. Așa ar trebui votat un candidat in 2020.

    • Tineriada Răspunde

      io cred ca proiectele se fac impreuna cu firme private iar primariile trebuie sa aleaga cele mai bune oferte… adica nu cele venite de la firme capusa, cu nepotisme si prietenii!!

  2. Mirela Răspunde

    Urâtă campanie face acest Panait atacă pe toată lumea , ruşinos o firmă de doi bani se crede mare antreprenor , postează doar aberați ,iar Usr-ul este plin de foşti Pdl işti ai Psd -işti .

  3. Piști Răspunde

    Succes!
    Tinerii să iasă la vot, ca să nu iasă din țară.

  4. Gheorghe Răspunde

    Tinerii sa iasă la vot sa vadă cum este sa fii mințit…Fără număr, fără număr așa cum au fost mințiți toți ceilalți muritori de rand îmbătrâniți în așteptarea vremurilor bune.Vremurile bune s-au cam terminat pentru plebeii de rand. Doar nu credeți ca ăstia vor face hocus-pocus și mintenas o sa curgă lapte și miere pentru romanii dornici de mai bine! !!???? Cine crede asta este un….credul!O sa vina alții care o sa bage vina pe ceilalți care la rândul lor dau vina pe alții care au fost înaintea lor la ciolan.Și uite așa un perpetuum mobile….Pana la SFÂRȘIT! GREATA TOTALAAAAA Pentru tot ce înseamnă politic!

    • Tineriada Răspunde

      ia te uita cum le stii tu pe toate https://www.facebook.com/spunenucoruptilor/posts/1279622145717987

      chiar daca nu mergi la vot, un castigator o sa fie dupa alegeri

    • armiso Răspunde

      @Gheorghe, din ce-ai postat reiese că încurajezi absenteismul la vot. Numai psd-ul are asemenea interese pentru că, pe de o parte acest partid, împreună cu aliații săi, au câștigat tot timpul „în ape mici” adică la o prezență scăzută la vot, iar pe de altă parte, sondajele de opinie îl clasează comparativ cu rezultatele din 2016 la jumătate. Noi ne-am săturat de toate tâmpeniile făcute de psd și de aceea promovăm o participare cât mai largă la vot pentru a dilua voturile psd în volumul total de voturi.

    • Unu' Răspunde

      Gheorghe este unul dintre cei care au închis ochii când a văzut micile fărădelegi dare pe el nu îl afectau direct! La multe a fost chiar părtaș!
      Iar acum, când a văzut că vremurile au trecut pe lângă el și el a rămas tot așa sărac, atât material cât și spiritual, la limita senectuții, încearcă el să pară înțelept!

      Stai acasă bade, oricum votul tău nu va schimba lumea! Dormi, în continuare, în pace! Iertate-ți fie toate păcatele, atât cele săvârșite cu voie, cât și cele săvârșite fără voie!

  5. Sistemul corupt Răspunde

    Toate voturile sunt degeaba. Absolut oricine este ales, cetatenii pierd.

    Sistemul trebuie schimbat, nu cei care ne conduc.

  6. GB Răspunde

    “E frumoasă foc,
    Îmi poartă noroc
    Nu știe ea prea multe, dar
    E frumoasă foc.”
    Acesta este primul gând care mi-a venit, refrenul unui hit al formației Parlament, dar se potrivește perfect pe… culmea, doamna din Parlament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.