PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Radu Panait: „USR-PLUS Satu Mare reprezintă singura alternativă la vechea clasă politică”

Radu Panait, candidatul USR-PLUS la Primăria Satu Mare, este de părere că alianța pe care o reprezintă este singura alternativă la vechea clasă politică, ei fiind singurii care pot schimba modul în care se face administrația la Satu Mare.

Afirmația a fost făcută, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Satu Mare, la care au participat inclusiv liderii partidelor USR și PLUS, respectiv Dan Barna și Dacian Cioloș.

„În 2018, la europarlamentare, prin votul masiv al sătmărenilor, am ajuns pe poziția doi la nivelul municipiului, iar acum, la prima campanie de alegeri locale, USR-PLUS Satu Mare reprezintă singura alternativă la vechea clasă politică. În același timp, suntem singurii care putem schimba modul în care se face administrație în Satu Mare.

Am bătut la pas toate cartierele orașului, am vorbit cu mii de oameni, și le-am oferit cea mai creativă campanie bazată strict pe nevoile lor.

Următoarele două săptămâni sunt foarte importante pentru destinul orașului nostru. Putem alege să evoluăm, să facem următorii pași firești pentru a dezvolta repede Sătmarul sau putem alege aceleași persoane, iar peste patru ani să-i vedem cum își prezintă responsabilitățile ca fiind realizări monumentale sau, și mai bine, să ne arate niște investiții private care, în percepția lor, nu se puteau realiza fără sprijinul lor”, a spus Radu Panait.