Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

VIDEO. Radu Panait: „USR-PLUS Satu Mare reprezintă singura alternativă la vechea clasă politică”

Radu Panait, candidatul USR-PLUS la Primăria Satu Mare, este de părere că alianța pe care o reprezintă este singura alternativă la vechea clasă politică, ei fiind singurii care pot schimba modul în care se face administrația la Satu Mare.

Afirmația a fost făcută, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Satu Mare, la care au participat inclusiv liderii partidelor USR și PLUS, respectiv Dan Barna și Dacian Cioloș.

„În 2018, la europarlamentare, prin votul masiv al sătmărenilor, am ajuns pe poziția doi la nivelul municipiului, iar acum, la prima campanie de alegeri locale, USR-PLUS Satu Mare reprezintă singura alternativă la vechea clasă politică. În același timp, suntem singurii care putem schimba modul în care se face administrație în Satu Mare.

Am bătut la pas toate cartierele orașului, am vorbit cu mii de oameni, și le-am oferit cea mai creativă campanie bazată strict pe nevoile lor.

Următoarele două săptămâni sunt foarte importante pentru destinul orașului nostru. Putem alege să evoluăm, să facem următorii pași firești pentru a dezvolta repede Sătmarul sau putem alege aceleași persoane, iar peste patru ani să-i vedem cum își prezintă responsabilitățile ca fiind realizări monumentale sau, și mai bine, să ne arate niște investiții private care, în percepția lor, nu se puteau realiza fără sprijinul lor”, a spus Radu Panait.

15 comentarii

    • Calin Todut Răspunde

      Mincinosul naibi cine Tu mă sau Cioloş securistul sau Ciocan PSD cu tatăsău comunist .
      Mincinos securist .

      • corector Răspunde

        @Toduţ, dacă nu stăpâneşti limba română (în scris, cel puţin, eşti varză) nu-ţi mai da numele exact pe forumuri că te faci de cacao.

  1. Cucu Răspunde

    USR ar fi trebuit sa meargă singur, fără securiștii lui Cioloș. Plus e un partid compromis

    • Tineriada Răspunde

      care sunt securistii de pe listele din SM? ce legaturi au avut cu Securitatea? cum poate avea legaturi cu Securitatea oameni care n-au avut nici macar 10-12 ani la Revolutie?!

  2. Calin Todut Răspunde

    Ciolos nepotul şefului 2/15 pe Ardeal .
    Panailt rudenie cu fost şef de miliție .
    Ciocan fiul liderului PSD general rezervă .
    ACESTEA SUNT U S R

    • Tineriada Răspunde

      :))))) in primul rand Ciolos nu e pe listele de SM si nici macar nu ati zis cine a fost seful 2 si un sfert pe Ardeal, sa putem verifica si noi, cetatenii, informatia

      Cu ce fost sef de militie e ruda Panait? Si ce legatura ar avea ala cu Securitatea?

      despre Ciocan deja am zis la o alta postare… n-a facut niciodata propaganda pentru PSD… de altfel are o postare din 2017 in care facea misto de Iliescu, ce e inca presedintele de onoare al partidului. Am o gramada de prieteni ce duc lupte grele de convingere cu parinti si bunici sa nu mai aiba incredere in psd si alde, ca asta doar minciuni vad la A3 si RTV. N-as fi surprins ca si Ciocan sa se afle intr-o situatie similara!

    • Secu Rica Răspunde

      Tu esi fiul lui Stalin, nu am dovezi, da’ spun asa, sa ma aflu si eu in treaba… Mi-o spus o baba de la Giurtelecu Hododului. Si ca esti nepotu’ sefului de la doi si un sfert din Baba Novac, asa mi-o spus baba aia…

  3. c-block Răspunde

    Pe lângă faptul că ești spălat pe creier, te agiți aici mai ești și infinit de naiv. Te las să ghicești de ce am spus asta. Să știi, @Calin Todut are foarte mare dreptate. Nimeni nu e neprihănit cum vor să crezi tu. La poziția lor este imposibil. Pe cât pariu că vom afla curând. Până în 6 decembrie. Depinde pe cine vor deranja. Cam așa stau lucrurile.

  4. Codruta Răspunde

    SECURIȘTI

    • Secu Rica Răspunde

      Nu ai specificat. Securistii lui dragnea sau a lui ponta? A lui tariceanu sau a lui melescanu? A lui ciolacu sau a lui tudose?Securistii buni sau aia rai? Habar nu aveti ce a facut securitatea pe vremea lui ceausescu, da postati, postati, ca niste oi capiate…

    • Secu Rica Răspunde

      Citeste-ti comentariu sa vezi ce magarii ai scris. Fara cap, fara coada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.