PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Acțiune în Piața Someș. Polițiștii de frontieră au confiscat 118 litri de alcool

În cursul acestei dimineți, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, în cooperare cu lucrători ai IPJ Satu Mare, ai Poliției Municipiului Satu Mare, ai IJJ Satu Mare și cu sprijinul celor din cadrul Poliției Locale Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune în sistem integrat, în Piața Somesul din municipiu.

Pe parcursul acțiunii au fost legitimate 253 de persoane și au fost verificate 29 de unități economice din proximitatea pieței agro-alimentare. La final, pentru neregulile constatate, au fost applicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.500 lei. Totodată, s-au confiscat 118 litri de alcool pentru care deținătorii nu au putut prezenta documente de proveniență.

De asemenea, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS CoV2, persoanelor care au fost depistate fără mască de protecție le-au fost oferite măști (peste 100 de bucăți distribuite în cadrul acțiunii). Astfel de acțiuni în sistem integrat vor continua și în perioada următoare pentru creșterea gradului de ordine și siguranță publică și verificarea respectării regulilor privind limitarea efectelor pandemiei SARS CoV2.

Sursa: Poliția de Frontieră

CITEȘTE ȘI: