Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Acțiune în Piața Someș. Polițiștii de frontieră au confiscat 118 litri de alcool

În cursul acestei dimineți, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, în cooperare cu lucrători ai IPJ Satu Mare, ai Poliției Municipiului Satu Mare, ai IJJ Satu Mare și cu sprijinul celor din cadrul Poliției Locale Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune în sistem integrat, în Piața Somesul din municipiu.

Pe parcursul acțiunii au fost legitimate 253 de persoane și au fost verificate 29 de unități economice din proximitatea pieței agro-alimentare. La final, pentru neregulile constatate, au fost applicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.500 lei. Totodată, s-au confiscat 118 litri de alcool pentru care deținătorii nu au putut prezenta documente de proveniență.

De asemenea, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS CoV2, persoanelor care au fost depistate fără mască de protecție le-au fost oferite măști (peste 100 de bucăți distribuite în cadrul acțiunii). Astfel de acțiuni în sistem integrat vor continua și în perioada următoare pentru creșterea gradului de ordine și siguranță publică și verificarea respectării regulilor privind limitarea efectelor pandemiei SARS CoV2.

Sursa: Poliția de Frontieră

CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. Alco-hol Răspunde

    Adica 118 l vin de casa…. bine ca intre amendati nu este niciun tigan de tighi-tighi….puturosii aia probabil au fost informati din timp 🙁

  2. moscraciun Răspunde

    sa le fie rusine. Se leaga de taranii care vand vin si nu de tiganii care vand tigari. de aia nu au tupeu…

  3. Golf Răspunde

    Un “melitean” bun este un “melitean” mort. Incearca omul harnic sa fac un ban din propria munca dar nu poate pentru ca deh, statul fascist politienesc trebuie sa isi ia partea din urma taxelor de vanzare. Daca nu poate atunci confica tot.

    Aceste diareri nevertebrate impreuna cu sefilor lor care sunt niste spurcaciuni nevertebrate merita… inceputul acestui comentariu.

    Cacatilor!!!

  4. Gabi Răspunde

    Da de la tiganca ai grasa care are pe taraba usturoi si hresn si sub tejghea baxurile de tigari…..nu a fost aceasta tematica controlului!!!…..bulangiilor , sunteti bagati cu tiganii pana in gat cu contrabanda,de la sefi pana la sectoristi,arzavar focu de militieni corupti!!!

  5. Fasz Răspunde

    Țiganca aia grasă, plină de aur,e protejată,nu se atinge nimeni de ea cum nu se atinge nimeni de 30 de ani de bișnițarii de valută din Piața mare

  6. Angel Răspunde

    Pe “bișnițarii”din P-ta nr 1 nu i-o deranjat nimenea decade intregi!
    Viva la policia

  7. H&R Răspunde

    Politia de Frontiera? De ce ei? Dar tigarile cine ar trebui sa verifice? Medicii sau muncitorii de la fabrica?

  8. ciprian Răspunde

    Au atributiuni de acest gen politisti de frontiera in buricul targului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.