PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Gabriel Leş: În “România Educată” a domnului președinte Iohannis impostura a depășit orice imaginație

Senatorul PSD Gabriel Leş critică declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis prin care dă vina pe PSD pentru numirea în funcţii de conducere a unor persoane care şi-au prezentat documente false.

Poziţia senatorului Gabriel Leş: 

“În “România Educată” a domnului președinte Iohannis impostura a depășit orice imaginație. Doi înalți functionari ai statului român au fost numiți în poziții cheie pe baza unor documente de un fals grosolan. Aflăm acum că problemele acestora sunt vechi și cunoscute de inițiați, însă nevoia de a-i ține sub totală obediență a fost mai importantă decât intrarea în legalitate.

Întrebat fiind domnul președinte cum a fost posibilă o asemenea grozăvie sinistră (cei doi fiind numiți direct prin semnătură de dl Orban, și respectiv, dl Cîțu), răspunsul a venit prompt: vina aparține PSD!

Totul este o mizerabilă sfidare la adresa oamenilor onești, care fac sacrificii enorme pentru a-și câștiga un loc în această societate, și așa suficient de nedreaptă. Abia aștept să-i aud pe guvernanți lamentându-se că ne pleacă valorile și tinerii unde văd cu ochii”.