Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Gabriel Leş: În “România Educată” a domnului președinte Iohannis impostura a depășit orice imaginație

Senatorul PSD Gabriel Leş critică declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis prin care dă vina pe PSD pentru numirea în funcţii de conducere a unor persoane care şi-au prezentat documente false.

Poziţia senatorului Gabriel Leş: 

“În “România Educată” a domnului președinte Iohannis impostura a depășit orice imaginație. Doi înalți functionari ai statului român au fost numiți în poziții cheie pe baza unor documente de un fals grosolan. Aflăm acum că problemele acestora sunt vechi și cunoscute de inițiați, însă nevoia de a-i ține sub totală obediență a fost mai importantă decât intrarea în legalitate.

Întrebat fiind domnul președinte cum a fost posibilă o asemenea grozăvie sinistră (cei doi fiind numiți direct prin semnătură de dl Orban, și respectiv, dl Cîțu), răspunsul a venit prompt: vina aparține PSD!

Totul este o mizerabilă sfidare la adresa oamenilor onești, care fac sacrificii enorme pentru a-și câștiga un loc în această societate, și așa suficient de nedreaptă. Abia aștept să-i aud pe guvernanți lamentându-se că ne pleacă valorile și tinerii unde văd cu ochii”.

 

9 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    vorbeste de impostura ala care a fost seful Apararii fara sa fi facut armata…

  2. S Răspunde

    Gicu, in tarisoara noastra ca sa fii electrician autorizat iti trebuie diploma de electrician, pentru instructor auto iti cer sa ai permis de conducere, la functii mai inalte nu mai trebuie. Pentru ministru al apararii e recomandat sa nu fi facut armata cu certificat medical ca nu esti apt nici pentru soldat dar daca esti pocait si ai destul bani sa cumperi functia e OK.

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Acuma nu fiti si voi rai !
    Nu inseamna ca daca nu ai facut armata , pe motive religioase, nu poti conduce administrarea armatei.
    Ursula van der Leyen, presedinta Comisiei Europene, a fost ministrul apararii al Germaniei …
    Lumea se schimba…

    • y Răspunde

      Din punctul meu de vedere și femeia asta Ursula are mai multă legătură cu armata decât acest pulitician. Știu ce spun. Îl cunosc pe dumnealui de pe vremea când era vice la oraș.

    • Feri Răspunde

      Dacă nu faci armata din motive religioase, atunci tot din acelea motive nici nu condu-o!

  4. maria Răspunde

    D-le Les..vorbiti de sfidare? Dvs si partidul in ce hal sfidati oamenii?Cum poti sa dai stimulente la profesori?Pentru asta si pensii speciale sunt bani?De ce numai profesorii..celelalte categorii de ce sa nu ia spor de covid? Vanzatorii, muncitorii, functionarii..toti avem contact cu alti oameni..Sau ELEVII..de ce sa nu ia stimulente..ca doar se duc la scoala ca si profesorii..Si la ce le trebuie stimulente..daca lucreaza unii on line?!!!!RUSINE!

  5. Ardeleanul Răspunde

    Nu stiu cum îl rabda pamântul, pe acest pocăit fătarnic mincinos. Mai apare si el ca paduchiosul,ca in rest nu îl baga nici dracu in seama.

  6. Ipocritule Răspunde

    Nu e de mirare, că, colegii de partid nu l-au votat. Cum sa fii asa un ORDINAR, să vii să minți, să manipulezi, să induci în eroare opinia publică, doar pt interesul tău personal. De prea multe ori ai sărit calul, tu crezi că îți merge la nesfârșit,
    Te va bate Dumnezeu într-o zi, băi ORDINARULE. Tu, crezi ca toată lumea e proastă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.