PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Ciocan a demisionat de la conducerea PLUS Satu Mare

Mircea Ciocan a demisionat de la conducerea PLUS Satu Mare, el invocând rezultatul nesatisfăcător obţinut la nivel judeţean.

Mesajul transmis de Mircea Ciocan:

“Astăzi, am decis să fac un pas în spate. Îmi asum rezultatul nesatisfacător obținut la alegerile locale, dar îl fac cu capul sus, fiind conștient de efortul depus în toată această perioadă alături de colegii mei. Din păcate, alegerile nu se pot câștiga doar prin voturile din urban, iar noi, oricât de mult am încercat să fim prezenti și în rural, neavând suficiente organizații locale, nu am reușit să obținem voturi suficiente, pentru a face pragul de 7%.
Cât despre alegerea făcută de a merge singuri pe drumul nostru, independent de cel al PNL, vreau să lămuresc un lucru. Candidații, care și-au jucat cartea politică la alegerile locale, au încercat să caute logica deciziei noastre din perspectiva nivelului lor de percepție: funcții promise, jocuri de culise, alte interese personale, în condițiile în care răspunsul nostru, a fost unul simplu, poate prea greu de digerat sau înțeles, dar a ținut strict de principiile care ne-au făcut să intrăm în acest partid frumos, numit PLUS. Am vrut doar să parcurgem calea aleasă de noi, nu una impusă de alții.
Voi rămâne în PLUS, voi rămâne în această alianță, voi răspunde pozitiv ori de câte ori mi se va solicita sprijinul. PLUS Satu Mare este un partid frumos și voi face tot posibilul să rămână așa, însă, începând de azi, o voi face doar din postura de membru”.