Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Mircea Ciocan a demisionat de la conducerea PLUS Satu Mare

Mircea Ciocan a demisionat de la conducerea PLUS Satu Mare, el invocând rezultatul nesatisfăcător obţinut la nivel judeţean.

Mesajul transmis de Mircea Ciocan:

“Astăzi, am decis să fac un pas în spate. Îmi asum rezultatul nesatisfacător obținut la alegerile locale, dar îl fac cu capul sus, fiind conștient de efortul depus în toată această perioadă alături de colegii mei. Din păcate, alegerile nu se pot câștiga doar prin voturile din urban, iar noi, oricât de mult am încercat să fim prezenti și în rural, neavând suficiente organizații locale, nu am reușit să obținem voturi suficiente, pentru a face pragul de 7%.
Cât despre alegerea făcută de a merge singuri pe drumul nostru, independent de cel al PNL, vreau să lămuresc un lucru. Candidații, care și-au jucat cartea politică la alegerile locale, au încercat să caute logica deciziei noastre din perspectiva nivelului lor de percepție: funcții promise, jocuri de culise, alte interese personale, în condițiile în care răspunsul nostru, a fost unul simplu, poate prea greu de digerat sau înțeles, dar a ținut strict de principiile care ne-au făcut să intrăm în acest partid frumos, numit PLUS. Am vrut doar să parcurgem calea aleasă de noi, nu una impusă de alții.
Voi rămâne în PLUS, voi rămâne în această alianță, voi răspunde pozitiv ori de câte ori mi se va solicita sprijinul. PLUS Satu Mare este un partid frumos și voi face tot posibilul să rămână așa, însă, începând de azi, o voi face doar din postura de membru”.

9 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Hai mă! Era să cad pe spate, când am citit titlul! Mai au politicienii noștri onoare?!?
    Doamne ajută!
    Să fie într-un ceas bun!

  2. Otelarul Răspunde

    Bine ai făcut! Am citit comunicatul tău și am constatat că nu înțelegi nimic din politică! Dacă ai fi avut un pic de minte, ai fi făcut alianță cu PNL și poate că nu ai fi fost silit să scrii prostiile de mai sus! Ce păcat că soarta noastră a ajuns pe mana unor nepricepuți ca tine și multi altii! Acuma, patru ani, iară avem ce trage!

  3. mae Răspunde

    rebuturii de oamenii …..voi unii faceti mai rau societatii decit bine

    • Ardeleanul Răspunde

      Totusi omul are dreptate pe undeva, gresala lor ca nu au facut aliante, plus nu au primit noi membri in special acei care au fost in partide de stanga înainte pacat.

  4. ... Răspunde

    S-a întâmplat cum am anticipat. Dragilor, v-ați păcălit singuri! Gălăgioși, fără un program clar, abordare elitistă. Dacă nu coborâți la nivelul muritorilor de rând nu veți face mulți pureci. Păcat pentru că societatea chiar are nevoie de o împrospătare a vieții politice dar nu de voi. Nu mă credeți? O să vedeți în maxim 6 luni ce se întâmplă în orașele unde useriști au majoritate.

  5. Satmareanul Răspunde

    … iti dau dreptate … bine spui …

    Bine a facut, inseamna ca taticul nu a reusit sa faca nimic, e de bine … bafta , dar vai de cei care au USR+ chiar si in consiliu, vom avea doar scandal si blabla-uri …

  6. hopa Răspunde

    Onoare era daca isi dadea demisia a doua zi dupa alegeri, nu acum ca i-a fost ceruta! Minciuni!!! Faceati liste cu viitorii directori de institutii impreuna cu celalalt “mic” de statura angajat la stat de anul trecut dupa caderea guvernului Dancila! Nu ati facut aliante pentru ca ati crezut ca rupeti norii si veti ajunge la butoane. Se vede clar din diferenta fata de alte judete cat de nocivi sunteti si cat de proasta a fost desemnarea voastra ca si candidati. Panait a scos un scor bun pentru ca a aparut de nicaieri si era ceea ce vrea sa reprezinte aceasta coalitie, om cu studii la zi, citit, cu performante in privat. Pe cand asta, onorabilul din articol, Horvat, etc ce dracu au facut toata viata lor? Functii caldute la stat fara responsabilitati. Ceilalti care au “contribuit” la acest scor la alegeri nu isi prezinta demisia? Bine ar fi sa- si dea din partid pentru ca de pe orice functie, chiar si cea de membru dauneaza imaginii! Din pacate nu vom vedea asa ceva, daca aveau onoare nu candidau.

  7. Szalma Jack Răspunde

    Nu-i nimic,are tata un loc la PSD si pentru el !!Peste 4 ani e deputat PSD de Satu Mare,of course !! 😜🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.