PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Polițiști privați de norma de hrană. Au câștigat în instanță

Sindicatul Europol Satu Mare, care luptă pentru drepturile polițiștilor, a reușit să obțină o victorie importantă în fața Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Mai mulți polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale nu au primit norma de hrană timp de aproape doi ani: ,,Sindicatul Europol a reușit prin sa obțină o hotărâre definitiva și irevocabila care obliga IPJ Satu Mare la plata normei de hrană către membrii de sindicat care au fost privați de acest drept în perioada 2016-2018”, spun reprezentanții Europol.

Redăm, mai jos, anunțul făcut de Sindicatul Europol Satu Mare:

,,S-a făcut dreptate! Încă o lupta câștigată împotriva IPJ Satu Mare. În fapt, mai mulți polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale nu au primit norma de hrană timp de aproape 2 ani de zile pentru ca “șeful” de birou de la acea vreme a considerat,de la sine putere, ca polițiștii aflați în subordinea sa (printr-un act de împuternicire întrucât acea poziție nu a fost ocupată prin concurs) nu merită această normă de hrană care se acordă pentru munca în ture sau schimburi și nu a făcut nici un demers în acest sens.

Sindicatul Europol a reusit prin măiestria domnului avocat Vasvari Viorel sa obțină o hotărâre definitiva și irevocabila care obliga IPJ Satu Mare la plata normei de hrană către membrii noștri de sindicat care au fost privați de acest drept în perioada 2016-2018. Îi mulțumim pe acesta cale domnului avocat și transmitem conducerii IPJ ca ne-am dori ca astfel de situații sa fie rezolvate pe plan intern  sa nu mai fim nevoiți sa încarcăm cu dosare noi sălile de judecată.”