Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Polițiști privați de norma de hrană. Au câștigat în instanță

Sindicatul Europol Satu Mare, care luptă pentru drepturile polițiștilor, a reușit să obțină o victorie importantă în fața Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Mai mulți polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale nu au primit norma de hrană timp de aproape doi ani: ,,Sindicatul Europol a reușit prin sa obțină o hotărâre definitiva și irevocabila care obliga IPJ Satu Mare la plata normei de hrană către membrii de sindicat care au fost privați de acest drept în perioada 2016-2018”, spun reprezentanții Europol.

Redăm, mai jos, anunțul făcut de Sindicatul Europol Satu Mare:

,,S-a făcut dreptate! Încă o lupta câștigată împotriva IPJ Satu Mare. În fapt, mai mulți polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale nu au primit norma de hrană timp de aproape 2 ani de zile pentru ca “șeful” de birou de la acea vreme a considerat,de la sine putere, ca polițiștii aflați în subordinea sa (printr-un act de împuternicire întrucât acea poziție nu a fost ocupată prin concurs) nu merită această normă de hrană care se acordă pentru munca în ture sau schimburi și nu a făcut nici un demers în acest sens.

Sindicatul Europol a reusit prin măiestria domnului avocat Vasvari Viorel sa obțină o hotărâre definitiva și irevocabila care obliga IPJ Satu Mare la plata normei de hrană către membrii noștri de sindicat care au fost privați de acest drept în perioada 2016-2018. Îi mulțumim pe acesta cale domnului avocat și transmitem conducerii IPJ ca ne-am dori ca astfel de situații sa fie rezolvate pe plan intern  sa nu mai fim nevoiți sa încarcăm cu dosare noi sălile de judecată.”

5 comentarii

  1. Satmarean+1 Răspunde

    Acel sef de birou ar trebui sa aiba dosar penal pt abuz in serv si sa i se impute lui suma datorata de IPJ tuturor politistilor,si totodata sezizarea comisiei de disciplina. Poate asa se vor gandi de doua ori orice sef cand dispune ceva.

  2. Satmarean Răspunde

    Cine a fost atunci șef ???

  3. Satmarean+1 Răspunde

    Buna intrebare@satmarean.

  4. unii Răspunde

    dintre politisti poate ar trebui sa renunte la norma de hrana ca-s cam impliniti , si le face rau .

  5. Xman Răspunde

    Nu o să vezi sef sanctionat din cadrul IPJ SM niciodată, sefii sunt facuți doar să sancționeze!!! când greșesc sefii Domnul Șef de Sus îi iartă pentru că ei au executat ordinele lui!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.