PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. PSD Satu Mare și-a anunțat candidații la alegerile parlamentare

Partidul Social Democrat Satu Mare și-a anunțat candidații la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Radu Cristescu va deschide lista candidaților PSD Satu Mare la Camera Deputaților, iar Radu Roca va fi primul pe listă la Senat.

,,E vorba de o nouă echipă și de o nouă viziune. Vreau să fiu o voce puternică a sătmărenilor în Parlament”, a declarat Radu Cristescu, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la sediul PSD Satu Mare.

Radu Roca, cel care deschide lista candidaților PSD Satu Mare la Senat, a declarat că se simte onorat, dar are și ,,o mare responsabilitate”: ,,Sunt optimist și determinat pentru că suntem o echipă. Am o echipă văzută care a fost alături de mine în campanie pentru alegerile locale, toți tineri care au o carieră în spate, mai multă vechime în profesie decât în politică. Am și o echipă nevăzută, care creează, organizează deplasările și activitatea mea în teritoriu, pregătită pentru a aduce soluții pentru noi toți.”

Președintele interimar al Organizației Județene a PSD Satu Mare, Ionuț Oneț, a declarat că speră într-un rezultat foarte bun la alegerile din 6 decembrie: ,,Ar fi deosebit dacă am putea păstra numărul de parlamentari pe care i-am avut. (…) Începem listele cu oameni de calibru, oameni cu notorietate mare, oameni cu voce puternică atât la nivel de București, cât și la nivel de județ”, a declarat Ionuț Oneț.

,,Până mâine vom avea toate listele complete”, a mai spus președintele interimar al PSD Satu Mare.