Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

VIDEO. PSD Satu Mare și-a anunțat candidații la alegerile parlamentare

Partidul Social Democrat Satu Mare și-a anunțat candidații la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Radu Cristescu va deschide lista candidaților PSD Satu Mare la Camera Deputaților, iar Radu Roca va fi primul pe listă la Senat.

,,E vorba de o nouă echipă și de o nouă viziune. Vreau să fiu o voce puternică a sătmărenilor în Parlament”, a declarat Radu Cristescu, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la sediul PSD Satu Mare.

Radu Roca, cel care deschide lista candidaților PSD Satu Mare la Senat, a declarat că se simte onorat, dar are și ,,o mare responsabilitate”: ,,Sunt optimist și determinat pentru că suntem o echipă. Am o echipă văzută care a fost alături de mine în campanie pentru alegerile locale, toți tineri care au o carieră în spate, mai multă vechime în profesie decât în politică. Am și o echipă nevăzută, care creează, organizează deplasările și activitatea mea în teritoriu, pregătită pentru a aduce soluții pentru noi toți.”

Președintele interimar al Organizației Județene a PSD Satu Mare, Ionuț Oneț, a declarat că speră într-un rezultat foarte bun la alegerile din 6 decembrie: ,,Ar fi deosebit dacă am putea păstra numărul de parlamentari pe care i-am avut. (…) Începem listele cu oameni de calibru, oameni cu notorietate mare, oameni cu voce puternică atât la nivel de București, cât și la nivel de județ”, a declarat Ionuț Oneț.

,,Până mâine vom avea toate listele complete”, a mai spus președintele interimar al PSD Satu Mare.

20 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Dar unde este senatorul Les?

  2. gigi Răspunde

    De toata jena……iar si-a facut govor numarul,nulitateea de cristescu ce mama dracului are cu satu mare un traseist notoriu si un gargaragiu care a fost pe la toate partidele,nu mai exista satmareni adevarati care sa ne reprezinte in parlament!!!?……i-ar si-a batut P..a govor de toti si a demonstrat ca inca el face jocurile in PSD…….RUSINE,RUSINE,RUSINE!!!

  3. un sfat bun Răspunde

    era mai potrivita pozitura la fiecare cu tricoul tras sus pana la piept cu burdihanu’ pe afara, asa e la moda la boierii de romania

  4. Satmarean Răspunde

    Și după poziția în care stă în fotografie se vede cât de nepotrivit e Cristescu pentru funcția de parlamentar! E tot mai clar că Govor vrea sa distrugă de tot PSD Satu Mare. Dar chiar nu există oameni demni, de zeci de ani în partid, care să nu-l lase? Jalnic!

  5. Eugen Răspunde

    Auzi tu la onet poponet ,,incepe_lista cu oameni de calibru,,:))))roca ca roca treaca mearga,dar radu cristescu pe care daca dai o cautare pe google te INGROZESTI,cate magarii a facut in toate partidele pe unde a umblat,a delapidat bani pentru voiculescu,a trait pe spatele femeilor pe care le_a tepuit,are numai liceul,momentan nu are loc de munca traieste din pensia mamei lui!asta este omul pe care govor il promoveaza la satu mare!!!…TREZITI_VA satmareni si nu va lasati mintiti,manipulati,de govor si acolitii lui!!!

  6. DR ac nea Răspunde

    PSD Satu Mare promovează infractori și nulități ! SUNTETI DE TOATĂ JENA!
    Voi vă mandriți cu aceșitia? Noi cu siguranță NU !

  7. Ardeleanul Răspunde

    Cand auzi de psd, te gandesti la infractori smenari unsi cu toate alifiile.In psd toti au loc

  8. P. Beata Răspunde

    abia astept sa vad listele complete

  9. votant Răspunde

    Ca sa te poti pronunta ar trebuii sa stii niste criterii ce trebuie sa le indeplineasca doritorii . Sa fie prezentate calitatile candidatilor . U D M R ASA A FACUT . Desemnarea sa fie facuta cu larga consultare a organizatiilor din teritoriu . P S D Satu Mare aavut si candidati cu pregatire , care au facut cinste . Nu mai sunt ? Noi cu cine votam ? Nu ati vazut ca actualul primar a avut mai multe voturi singur cat au avut impreuna toti ceilalti candidati la funtia de primar / U D M R a mai avut 2 senatori si 3 deputati in Satu Mare . Vor mai avea . SUCES .

  10. Gelu Răspunde

    Domnul Govor face ce vrea cu partidul si asta se vede si din liste,isi pune doar oameni de slaba calitate,neamuri,care sa ii faca toate jocurile si pe care ii are la mana,a ajuns psd satu mare proprietatea domnului Govor face ce vrea cu cine vrea si cand vrea ca doar stanescu de la bucuresti este fratele lui,toata viata lui s_a inconjurat de oameni slabi pregatiti cum o face si de aceasta data…..rusinos foarte rusinos,nu se gaseste nimeni sa ii reteze aripile…….poate poate sentinta de la curtea de apel oradea va scapa definitiv partidul de el……dezgustator!!!

  11. Xman Răspunde

    Dl Onet, mai du-te si tu la serviciu si lasa vrajeala asta cu munca de la domicliu ca de unde ei tu salar nu esti platit pentru propaganda PSD!!!! Otto nu vede ca esti platit moca ca si altii de pe la ANIF Satu Mare!! Daca vine controlul sunt curios ce o sa prezintu tu ca ai produs pentru salariul tau pe care il incasezi lunar!!! Nu stiu cat o sa-ti mai tolereze Otto aceasta atitudine, dar probabil o sa dati niste explicatii amandoi pe la DNA, ca statul nu e obligat sa va plateasca salariile moca, fara sa lucrati nimic!!!

    • Videasz Răspunde

      Daca tot vine DNA sa verifice si contractele de asistenta juridica cu Ciprian Ardelean, si banii dati firmelor lui Govor cu care si-a terminat Complexul De spatii goale de pe Petofi. Hai va pup si va salut!
      Atentie : Pasta la cerneala o dau eu!

  12. :))))))) Răspunde

    Ii baga ii freza Govor la Otto 2bucati si ii da si din salarul lui la onet asa sa isi ceara scuze……stai linistit:))

  13. buyaka Răspunde

    Toti cei 4 din poza sunt marionetele lui Govor… asa ceva. Totusi PSD are oameni capabili si corecti, cum este posibil ca astia din poza sa fie varfuri de lance in campania aceasta? Incredibil!!!!!!!

  14. celu Răspunde

    Toti cei care a-ti scris despre D-l Govor sunteti niste neispraviviti care nu stiti ce vorbiti.

  15. Puya Răspunde

    it is nât â rumeniân femili. Dâ consolidesân of â democratic evolusân of auâr sosaiâti.

  16. suciu+emil Răspunde

    Alegatorii s-au saturat de nulitatile puse pe liste.Iarasi nu vor fi alesi ca si la alegerile locale

  17. Rrrr Răspunde

    Eu nu cred ca nu mai sunt Romani adevarati in orasul nostru.

  18. Murok chavok Răspunde

    Pana aici a fost, echipa asta de kklibru m-a convins, pana acum am votat psd, numai psd, mai votez o pwula, nici nu mai mai duc la vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.