PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO-VIDEO. Blocuri cu 11 etaje lângă noul mall. Cum arată proiectul

Satu Mare Shopping City urmează să construiască șapte blocuri cu 13 etaje lângă noul mall. Proiectul vizează terenul din spatele mall-ului pe o suprafață de 10.225 metri pătrați.

Pe terenul situat în zona intens circulată a Municipiului Satu Mare, pe o suprafață de 10.255mp, beneficiarul SATU MARE SHOPPING CITY S.R.L. intenționează realizarea investiției: P.U.Z. Construire locuințe colective și funciuni conexe, realizarea de parcări, amenajarea incintei cu spații verzi plantate, alei carosabile și pietonale, împrejmuirea terenului, amplasare post trafo, branșe la utilități.

Pe terenul în discuție se propune construirea unui ansamblu rezidențial cu funcțiuni mixte având un regim de înălțime 3S+P+11E, împrejmuirea terenului, amenajarea în cadrul lotului, realizarea accesului, racordarea și branșarea la utilități. Accesul se realizează din Strada Digului, pe latura estică a imobilului.

Reporteii PortalSM au surprins imagini aerine cu terenul unde se va construi noul ansamblu rezidențial. Proiectul este în dezbatere publică, în faza de obținere a Planului Urbanistic Zonal.