Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO-VIDEO. Blocuri cu 11 etaje lângă noul mall. Cum arată proiectul

Satu Mare Shopping City urmează să construiască șapte blocuri cu 13 etaje lângă noul mall. Proiectul vizează terenul din spatele mall-ului pe o suprafață de 10.225 metri pătrați.

Pe terenul situat în zona intens circulată a Municipiului Satu Mare, pe o suprafață de 10.255mp, beneficiarul SATU MARE SHOPPING CITY S.R.L. intenționează realizarea investiției: P.U.Z. Construire locuințe colective și funciuni conexe, realizarea de parcări, amenajarea incintei cu spații verzi plantate, alei carosabile și pietonale, împrejmuirea terenului, amplasare post trafo, branșe la utilități.

Pe terenul în discuție se propune construirea unui ansamblu rezidențial cu funcțiuni mixte având un regim de înălțime 3S+P+11E, împrejmuirea terenului, amenajarea în cadrul lotului, realizarea accesului, racordarea și branșarea la utilități. Accesul se realizează din Strada Digului, pe latura estică a imobilului.

Reporteii PortalSM au surprins imagini aerine cu terenul unde se va construi noul ansamblu rezidențial. Proiectul este în dezbatere publică, în faza de obținere a Planului Urbanistic Zonal.

24 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Hotarati-va mai portal daca 11 sau 13 etaje ! S-apoi se poate bre , sa faceca aia constructii mai inalte ca beserica ? Va desfiinteaza bor- atii imediat .

  2. Rrrr Răspunde

    Sa aiba 20 de etaje , ca dupa un timp ori cum se scufunda pina la etajul 10. Si cine o sa fie prostu care cumpara apartament in galagia acaeea.

  3. Ph Răspunde

    Cumparatori vor fi, cum au fost si la blocul lui Bud.
    Problema este urmatoarea: cum vor asigura constructorii accesul la pod/M16/str Digului(sau cum se numeste). Trec podul aproape zilnic si vad randul de masini de pe str respectiva. Noi nu suntem Baia Mare care are atat de multe strazi cu mai mult de o banda pe sens. Noi suntem Satu Mare. Sa vad primarul cum va “actiona” inafara de gargara obisnuita de pe fb. Sa vad si consilierii.
    Tre sa fi idiot sau rau intentionat sa aglomerezi o zona deja aglomerata.

  4. IOANA Răspunde

    apartamentele o sa fie foarte ieftine ……altfel nu-l poti vinde in apropierea biserici
    zero liniste ….zero relaxare
    CLOPOTE …CLOPOTE …CLOPOTE …CLOPOTE ………..

  5. Stefan Răspunde

    Cum vrei sa atragi forta de munca si investitori daca nu le dai conditii de locuit !
    Felicitari ca si Satu Mare incepe sa se miste ceva si in imobiliare !
    Referitor la biserica si pentru ei e bine pentru ca jumatate din noii proprietari vor fi enoriasii lor. Nu are importanta sa vezi biserica daca e mare si se ascunde intre blocuri, ci sa simti farmecul din interior ,linistea sufleteasca !

  6. Stefan din SM Răspunde

    Cred ca dupa atatea betoane ar fi cazul sa se amenajeze ai un spatiu verde. Oare cand a fost infiintat ultimul parc in SM !? Aici cred ca ar fi cazul. Dar…… sa betonam!!!

  7. Satmarean Răspunde

    Se știe că Satu Mare e orașul betoanelor! Atât pot conducatorii.

  8. Vlad Tepes Răspunde

    In atentia consilierilor locali, ca voi aprobati PUZ-ul nu primarul : locul acela lasati-l pentru un parc…nici Lidl nu trebuia ridicat acolo…imaginati-va un parc cu arbori seculari, de la dig pina pe Careiului…

    • unguru bulan Răspunde

      arbori seculari pot fi acolo abia peste 100 de ani

    • Stefan din SM Răspunde

      Puz, puz….. aproba consilierii, DAR care este situatia PUG’ ului??!!! Stie cineva? Stiti dragilor ca daca doresti sa construiesti, orice, cat de mic, nu poti construi in oras decat daca faci Puz care te mai costa 2-3000 euro!!? Fiinca de zeci de ani toate consiliile si primarii nu au fost in stare sa faca un Plan Urbanistic General.
      Nasol.

  9. urbanism Răspunde

    Ce interesant! Ce interesant că acum biserica neterminată de peste 20 de ani nu comentează ca la Lidl!?!? Că Lidl cu nivel parter acoperă vizibilitatea bisericii dar blocul cu peste 10 etaje NU!😱
    Ce să înțeleagă de aici omul?

  10. Rrrr Răspunde

    Au primit dreptul din start.

  11. Alphonso Răspunde

    ok ok, daca vor blocuri asta este nu o sa faca zona verde pe proprietatea lor, da ce este cu pasarela promisa ?
    Are cineva informatii concrete despre pasarela.

  12. Bio Răspunde

    Unde dracu fraților încap ȘAPTE blocuri pe petecul ăla?30%spatiu verde de unde frate?O sa fie un aflux de cel puțin 1000 de persoane și 300-500 de mașini zilnic,ce infrastructura preia traficul asta?Eu cred ca atât primarul cât și consilierii dacă aproba o asemenea atrocitate arhitecturala ori sunt tampiti cu spume ori șpăgari ordinari deși cred ca sunt și una și alta!

    • Rrrr Răspunde

      Bine punctat Bio@

    • urbanism Răspunde

      Deja e aprobat dragul meu de mult. Money talks.

      • urbanism Răspunde

        Revin – “ca și aprobat.” O să ni se explice că ce valoare în plus aduce zonei. Noi săracii nu înțelegem asta.
        NEPI trebuie să facă blocurile și să și le vândă ca să își scoată pârleala. Din start asta a fost conceptul lor. Mai ales acum în pandemie.
        PS. Din partea mea să tot facă. Eu nu aș sta acolo lângă bimbam toată ziua și alte chestii, lângă Someș cu infitrații în subsol, te mănâncă vara țânțarii de viu etc. Dar că nu văd cum vor intra locatarii la imobilul lor asta-i sigur. Și așa e greu accesul.

    • lol Răspunde

      Asta cautam si eu printre comentarii. Nu se leaga nimeni de nr de blocuri raportat la spatiu ala? Poate astia fac 7 blocuri de desen . Asta ar justifica nepasarea preotului din vecini

      • lol Răspunde

        E clar… sunt 7 blocuri de desen a cate 11 foi fiecare plus coperta pe fatza si spate. De aia zice in titlu 11 si in restu articolului 13. Ca sa fie multumit Vlad Tepes o sa faca foile de hartie din arbori seculari. Sa nu isi mai foloseasca imaginatia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.