PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Marcela Papici dă start campaniei electorale: “Sunt dezamăgită de politica partidelor”

Candidatul independent Marcela Papici dă start campaniei electorale în această dimineaţă. Ea explică de ce a ales să candideze ca independent.

Redăm mesajul candidatului independent Marcela Papici:

Dragi satmareni,

Sunt Marcela Papici si candidez independent la alegerile din 6 Decembrie pentru Camera Deputatilor.

De ce independent? Pentru ca sunt dezamagita de politica partidelor traditionale!

De ce candidez? Ca sa schimbi dialogul ai nevoie de un loc la masa conversatiei. De azi in 30 de zile, suntem invitati la vot. Un vot care se cere in conditii de scoli inchise, din ce in ce mai multi oameni bolnavi, spitale supraaglomerate, afaceri compromise, angajati care si-au pierdut locurile de munca, angajatori care au fost nevoiti sa inchida, restaurante, cafenele inchise, evenimente suspendate dar…vot!

De ce e important votul cu care decideti cine va fi deputat de Satu Mare? Noi toti ne traim viata dupa legile tarii. Le respectam sau le incalcam si suntem pedepsiti tot cum spune legea.

Cine sunt cei care propun aceste legi? Deputatii si senatorii! Cine modifica legile? Deputatii si senatorii! Cu totii ne-am confruntat cu cel putin o situatie neplacuta la finalul careia ni s-a raspuns: “Asta e! Asa e legea!”. Iar daca consideram legile “proaste” vinovati sunt, de fapt, cei care le-au facut asa. Deputatii si senatorii! Atunci cand votati, asigurati-va ca cei pe care ii trimiteti sa propuna sau sa corecteze legi, stiu ce au de facut si v-au demonstrat asta! Au demonstrat ca au luat decizii corecte pentru comunitatea noastra! Decizii pe care pot sa le transforme in initiative legislative! Voteaza independent!”.