Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Marcela Papici dă start campaniei electorale: “Sunt dezamăgită de politica partidelor”

Candidatul independent Marcela Papici dă start campaniei electorale în această dimineaţă. Ea explică de ce a ales să candideze ca independent.

Redăm mesajul candidatului independent Marcela Papici:

Dragi satmareni,

Sunt Marcela Papici si candidez independent la alegerile din 6 Decembrie pentru Camera Deputatilor.

De ce independent? Pentru ca sunt dezamagita de politica partidelor traditionale!

De ce candidez? Ca sa schimbi dialogul ai nevoie de un loc la masa conversatiei. De azi in 30 de zile, suntem invitati la vot. Un vot care se cere in conditii de scoli inchise, din ce in ce mai multi oameni bolnavi, spitale supraaglomerate, afaceri compromise, angajati care si-au pierdut locurile de munca, angajatori care au fost nevoiti sa inchida, restaurante, cafenele inchise, evenimente suspendate dar…vot!

De ce e important votul cu care decideti cine va fi deputat de Satu Mare? Noi toti ne traim viata dupa legile tarii. Le respectam sau le incalcam si suntem pedepsiti tot cum spune legea.

Cine sunt cei care propun aceste legi? Deputatii si senatorii! Cine modifica legile? Deputatii si senatorii! Cu totii ne-am confruntat cu cel putin o situatie neplacuta la finalul careia ni s-a raspuns: “Asta e! Asa e legea!”. Iar daca consideram legile “proaste” vinovati sunt, de fapt, cei care le-au facut asa. Deputatii si senatorii! Atunci cand votati, asigurati-va ca cei pe care ii trimiteti sa propuna sau sa corecteze legi, stiu ce au de facut si v-au demonstrat asta! Au demonstrat ca au luat decizii corecte pentru comunitatea noastra! Decizii pe care pot sa le transforme in initiative legislative! Voteaza independent!”.

20 comentarii

  1. Ioan Răspunde

    După ce a ocupat mai multe sinecuri sub pulpana ALDE, duduia se autoproclamă independentă! O prefăcută unsă cu toate alifiile, avidă de funcții și bani!

  2. ela Răspunde

    lasa-ne marcelina cu dezamagirile tale trebuia sa fi dezamagita cand ai fost in cardasie cu ei si v-ati uns cu miere toti pe bot…..atuncia nu ai fost dezamagita!!!

  3. Tot un Ioan Răspunde

    Vorba lumii sloboda. Scris că nu ai de lucru ? Dacă deți adevărul scriel de la A la Z, adică ce a făcut rău, la cine, când, unde, cum, etc, dacă nu, sunt frustrările tale .
    Păcat că doar ești Ioan.

  4. stef Răspunde

    Cica promovarea producatorilor autohtoni si alte fapte bune ,care sant de apreciat si laudat cand sant facute fara un scop ascuns,dar sa te folosesti de asta ca rampa de lansare in politica ca independent dupa ce ti-ai dat examenul fiind angajata politic anterior si dand chix (vezi comentariile cetatenilor din perioada respectiva)curata Marsavie !

  5. Un alegător Răspunde

    Și noi suntem dezamăgiți de dumneata madam Papici. Sunt prea multe de spus. 😱😪😤🤮

  6. unu Răspunde

    mi ar fi rusine papaicioaie sa candidezi, acum bagi partidele in noroi, pai fara partid erai tu viceprimar , manager de spital , nu tie rusine eu sper ca nu vei ajunge la parlament nesimtita

  7. Gicu Hugi Răspunde

    Ai nevoie de minim vreo 28000 de voturi sa ajungi deputat la o prezenta in judet ca la locale, femeie! Chiar crezi ca ai sanse?!

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alegeri-parlamentare-2016/alegeri-2016-cate-voturi-trebuie-sa-stranga-un-independent-626490

  8. Obiectiv Răspunde

    Și noi suntem dezamăgiți de politică, în general – nu numai de “politica partidelor” -, și vom rămâne, până când falșii independenți vor fi cei care au eșuat în politica de partid, și sunt aruncați de partidul lor în coșul de gunoi.

  9. mondialista Răspunde

    d-na Papici cand te dadeai drept prietena cu cineva si-i furai sotul ( ca de aia te cheama Papici) tot rau te simteai ??? Cand ai distrus familia unui coleg de partid , tot rau te simteai??? Nu ti-i rusine. Ai fost director la spital fara nici o pregatire doar ca-l aprobai pe Stef orice zicea. Chiar crezi ca toti suntem batuti in cap si uitam ce NU AI FACUT PT SATMARENI ??? Ca sotul tau ia pensie militara si apare angajat si la Apaserv nu ti-i rusine ??? Cum a ajuns acolo ?? Pe merit sau ce stie sa faca ?? Numai pile, curve si amante. Mai treci si la cratita ca ai doi copii. Ti-ar conveni sa-ti asiguri viitorul cu o pensie mare pentru care sa nu muncesti deloc. Ma nesimtita ce esti !!!! Nu te gandesti cati oameni muncesc cinstit si abia -si duc zilele?? Sigur ei sunt fraieri. In ziua de azi traiesc bine numai nesimtitii , mincinosii si lingai. La Florisal nu ti-ar fi bine ???

  10. Atotstiutorul Răspunde

    Ca performanta politica, se prefigurează un rezultat binemeritat, ca și al ex-sefului dv Stef . Mai frate, ăștia chiar nu-nteleg ca sunt creația lui Ovidiu Silaghi și cum el s-a retras din politica, ei nu mai trebuiesc nimănui, ca sunt niște papagali?

  11. Doctor Răspunde

    FELICITĂRI DOAMNA PAPICI pentru ce ați făcut pentru satmareni, pentru implicarea și perseverența de care dați dovadă.
    Mă bucur că aveți curajul să porniți la ,,luptă” împotriva mentalităților și mizeriile debitate de minți bolnave pe care nu am reușit sa le tratez.
    Suntem convinși că veți primi voturile necesare.
    Să ne ajute Dumnezeu după ce facem și spunem.

    • Bio Răspunde

      Sigur ești doctor? Eu cred ca ești pacient !Mars la tratament boule!

      • c-block Răspunde

        Îți dau trei variante:
        1. E doctor, dar doctor veterinar așa vă nu te mira. E obișnuit cu reacția pacienților proprii.😱
        2. E unul la care intră în fișa postului că zilnic trebuie să mănânce maro.🤮🤢
        3. E postat de cineva apropiat.
        Deci în oricare din situații postarea de mai sus este de ignorat.
        O zi bună!

  12. cineva Răspunde

    Doctore….asti unul ratat ca cei de la DSP si Medicina Muncii care nu puteti face numic doar da sfaturi

  13. chupacabra Răspunde

    Aveti sansa porcului de Craciun, in ajun la mic dejun. Pa !

  14. Bio Răspunde

    Sa mori tu fă? Ești dezamagita? Wow! Pai fă nu curve și putori ca și tine au făcut politica pana acum?Tu crezi ca te-ai rejuvenat politic?Hai fă Papiculo lasă-ne dracu cu prosteala !Trebuie ca ești proasta cu spume sau te-ai ramolit de tot, la cât fleșcăită ești pe zi ce trece nu ar fi exclus,sa crezi ca o sa treci pragul electoral!Poate o sa consideri comentariul ofensator,jignitor,etc,dar FĂ stai dracu acasă și nu ne mai agasa,nu te expune inutil !Ai ciordit o grămada de la primărie,de la spital,ai o pensie militară in casa și bonus un salar de la Apaserv moca,STAI DRACU ACASĂ! Și poarta masca tot timpul sa nu te mai vedem!

  15. m Răspunde

    Ei,la câte comentarii negative are D-na Papici,eu cred că trebuie votată!Inseamnă că pe multi ii paste frica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.