PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Cristescu, despre carantinarea Sătmarului: Nu au fost luate măsuri pentru a se evita

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare pentru Camera Deputaților, Radu Cristescu a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu au fost luate măsuri punctuale pentru a se evita carantinarea municipiului Satu Mare.

Radu Cristescu a lansat și un atac la adresa prefectului Radu Bud, despre care spune că a încălcat măsurile de protecție împotriva Covid-19. Candidatul PSD a declarat că prefectul ,,ar trebui să fie cercetat de organele abilitate”.

,,Problema nu este neapărat ideea carantinării, ci faptul că nu au fost luate măsuri punctuale ca acest lucru să fie evitat. Mă refer la conducerea județului, în special la prefectul Radu Bud. Este cel mai slab și obedient prefect de la Revoluție încoace. Un prefect inconștient, nici măcar el nu a respectat măsurile de protecție. S-a întâlnit cu ministrul Sănătății, deși avea simptome de răceală. Normal, acum ar trebui să fie cercetat de organele abilitate”, a declarat Radu Cristescu.

Cristescu a făcut din nou apel la cetățeni să iasă la vot în 6 decembrie. De asemenea, candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților a avut și un mesaj către sătmăreni.

,,Am fost întrebat ce voi face pentru locuitorii județului. Voi face totul pentru ei și le promit că voi fi vocea lor, o voce puternică în Parlamentul României, cum nu au avut de la Revoluție încoace”, a spus Radu Cristescu.