Ultima actualizare: azi, 09:17

Locale

VIDEO. Cristescu, despre carantinarea Sătmarului: Nu au fost luate măsuri pentru a se evita

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare pentru Camera Deputaților, Radu Cristescu a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu au fost luate măsuri punctuale pentru a se evita carantinarea municipiului Satu Mare.

Radu Cristescu a lansat și un atac la adresa prefectului Radu Bud, despre care spune că a încălcat măsurile de protecție împotriva Covid-19. Candidatul PSD a declarat că prefectul ,,ar trebui să fie cercetat de organele abilitate”.

,,Problema nu este neapărat ideea carantinării, ci faptul că nu au fost luate măsuri punctuale ca acest lucru să fie evitat. Mă refer la conducerea județului, în special la prefectul Radu Bud. Este cel mai slab și obedient prefect de la Revoluție încoace. Un prefect inconștient, nici măcar el nu a respectat măsurile de protecție. S-a întâlnit cu ministrul Sănătății, deși avea simptome de răceală. Normal, acum ar trebui să fie cercetat de organele abilitate”, a declarat Radu Cristescu.

Cristescu a făcut din nou apel la cetățeni să iasă la vot în 6 decembrie. De asemenea, candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților a avut și un mesaj către sătmăreni.

,,Am fost întrebat ce voi face pentru locuitorii județului. Voi face totul pentru ei și le promit că voi fi vocea lor, o voce puternică în Parlamentul României, cum nu au avut de la Revoluție încoace”, a spus Radu Cristescu.

9 comentarii

  1. waww Răspunde

    Ce plm de titlu e asta ??? “Nu au fost luate măsuri pentru a se evita” … evita ce???
    Analfabeti disfuncitonali cu ziare online si membrii de partid retarzi in tara asta

  2. Satmarean Răspunde

    dac vrei sa fi vocea noastră ia fa-i tu o plângere penala lui Radu Bud semnata Radu Cristescu. Ești din familie de procuror parca. Latri doar și ceri demisie. Tu și Stef. Dar sa va vad dacă aveți sange-n instalație. Angere penala

  3. Alice Răspunde

    9❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

  4. Ardeleanul Răspunde

    Si asta datorita tot voua adica psd-ului,arde-vari focu de psd-isti

  5. Garuboz Răspunde

    Dute ma g u n o i santajist unde o mars mutu cu iapa luatear covidu s-a scapam de tine!

  6. Gheorghe Răspunde

    De cate ori il vad pe guitatorul asta imi vine rau…imi vine sa vars.Asta vrea (din nou)sa reprezinte satmarul?Phui,ma da v-ati stricat la cap cu totii cei care ziceati ca-l urmati pe dragnea pana la capat???Ce mai asteptati…fugiti la tatucul vostru ca este tare singurel,cei care-i lingeau cojones s-au orientat spre altceva mai acatari.

  7. ioana Răspunde

    Parole, parole,parole…altceva nu stii? Concret! Doar minciuni, vorbe goale.. hai gata!
    Satiti dintr-o barca in alta fara jena. Reprofilareeee!

  8. cetateanul Răspunde

    Baiete, tu nu intelegi despre ce vorbesti. Nalt ca bradu, prost ca Radu! Ai si tu microfonul ascuns ca si VEorica? :))))

  9. Eugen Răspunde

    Votati Radu Cristescu votati Mircea Govor si afacerile lui mizere cu bani furati din buzunarul fiecarui satmarean,nu va lasati manipulati oameni buni de asemenea excroci!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.