PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Biciclistul lovit de o dubă în Satu Mare, în stare foarte gravă. Ce spune Poliția

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs sâmbătă, 28 noiembrie, în municipiul Satu Mare. Un biciclist în vârstă de 78 de ani a fost rănit grav, după ce a fost lovit de o dubă.

Ce spune Poliția:

La data de 28.11.2020, în jurul orei 11:00,  polițiștii Birouluii Rutier Satu Mare au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza municipiului Satu Mare, soldat cu rănirea gravă a unei persoane. În fapt, un tânăr de 25 de ani, din Satu Mare, care se deplasa cu o autoutilitară în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Fabricii, Ilarie Chendi, Rodnei și Wolfenbuttel, pe direcția strada Fabricii – strada Rodnei,  la ieșirea din intersecție a accidentat un bărbat de 78 de ani, din Satu Mare care  circula cu bicicleta  în sensul giratoriu, în aceeași direcție și care a efectuat virajul la stânga către strada Wolfenbuttel fără să se asigure corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind  negativ. Atât acestuia cât și biciclistului le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa: IPJ Satu Mare