Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

FOTO. Biciclistul lovit de o dubă în Satu Mare, în stare foarte gravă. Ce spune Poliția

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs sâmbătă, 28 noiembrie, în municipiul Satu Mare. Un biciclist în vârstă de 78 de ani a fost rănit grav, după ce a fost lovit de o dubă.

Ce spune Poliția:

La data de 28.11.2020, în jurul orei 11:00,  polițiștii Birouluii Rutier Satu Mare au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza municipiului Satu Mare, soldat cu rănirea gravă a unei persoane. În fapt, un tânăr de 25 de ani, din Satu Mare, care se deplasa cu o autoutilitară în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Fabricii, Ilarie Chendi, Rodnei și Wolfenbuttel, pe direcția strada Fabricii – strada Rodnei,  la ieșirea din intersecție a accidentat un bărbat de 78 de ani, din Satu Mare care  circula cu bicicleta  în sensul giratoriu, în aceeași direcție și care a efectuat virajul la stânga către strada Wolfenbuttel fără să se asigure corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind  negativ. Atât acestuia cât și biciclistului le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Subiectiv Răspunde

    Dintr-un sens giratoriu cum poți vira la stânga???

  2. Eu Răspunde

    Da ce căuta domnu de 78 de ani în sensul giratoriu cu bicicleta nu te întrebi?? Nu zic ca nu au voie sa circule cu bicicletele, da nu sunt atenți deloc și circula ca în vremea lui ceașcă când erau foarte putine mașini…. Și nu au ei treabă, zăpada, ceata, ploaie, ei calare pe bitzicli….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.