PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Liderul AUR, ovaționat la Satu Mare. O bătrână i-a oferit un buchet de trandafiri

Liderul AUR, ovaționat la Satu Mare. Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a ajuns în această dimineață, joi, 17 decembrie, la Satu Mare, acolo unde a fost întâmpinat cu multă căldură de simpatizanții partidului: a primit cadouri și a fost ovaționat de zeci de sătmăreni.

George Simion a plecat în urmă cu câteva zile într-un turneu prin mai multe orașe din țară pentru a le mulțumi personal votanților. Astăzi, liderul AUR a ajuns și în Satu Mare, fiind primit cu pâine și sare și aplaudat de către cei adunați în centrul orașului.

Zeci de sătmăreni s-au prezentat cu drapele tricolore care în loc de stema Republicii România aveau sigla AUR. Aceștia s-au adunat în fața statuii lui Vasile Lucaciu din Parcul Central, acolo unde s-au întâlnit cu George Simion. Liderul AUR a mulțumit celor care au votat formațiunea sa și le-a promis sătmărenilor că AUR nu îi va dezamăgi.

La finalul întâlnirii, o bătrână i-a oferit lui George Simion un buchet de trandafiri. Liderul AUR a primit, de asemenea, mai multe cadouri de la sătmăreni și a părăsit centrul orașului în aplauzele celor prezenți.