Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO/VIDEO. Liderul AUR, ovaționat la Satu Mare. O bătrână i-a oferit un buchet de trandafiri

Liderul AUR, ovaționat la Satu Mare. Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a ajuns în această dimineață, joi, 17 decembrie, la Satu Mare, acolo unde a fost întâmpinat cu multă căldură de simpatizanții partidului: a primit cadouri și a fost ovaționat de zeci de sătmăreni.

George Simion a plecat în urmă cu câteva zile într-un turneu prin mai multe orașe din țară pentru a le mulțumi personal votanților. Astăzi, liderul AUR a ajuns și în Satu Mare, fiind primit cu pâine și sare și aplaudat de către cei adunați în centrul orașului.

Zeci de sătmăreni s-au prezentat cu drapele tricolore care în loc de stema Republicii România aveau sigla AUR. Aceștia s-au adunat în fața statuii lui Vasile Lucaciu din Parcul Central, acolo unde s-au întâlnit cu George Simion. Liderul AUR a mulțumit celor care au votat formațiunea sa și le-a promis sătmărenilor că AUR nu îi va dezamăgi.

La finalul întâlnirii, o bătrână i-a oferit lui George Simion un buchet de trandafiri. Liderul AUR a primit, de asemenea, mai multe cadouri de la sătmăreni și a părăsit centrul orașului în aplauzele celor prezenți.

 

37 comentarii

  1. Jurist Răspunde

    Îi prunc bun !!!. Și realist precum și avocata Șoșoacă !!!. Bravo lor !!!

    • Gicu Hugi Răspunde

      roman si toba prunci foarte buni… C R I M I N A L I care au tras in revolutionari in 89!!!

      • Sunt cine Sunt! Răspunde

        Gresit!Foarte gresit!Tatăl lui Roman poate,cel care a inventat Securitatea!Păcat că nu există Dumnezeu!Dacă ar exista,asemenea specimene ca Petre R. ar trebui să fie morti in cancer la colon sau la prostată,nevestele lor moarte in cancer la col uterin,bineinteles cu dublă metastază la sâni,iar copiii lor morti in Glioblastom sau Leucemie!

  2. Bâtea Răspunde

    ÎS PĂ **** LOR !!!

  3. Subiectiv Răspunde

    “în loc de stema Republicii România aveau sigla AUR”
    Asta înseamnă profanarea drapelului României. Mari patrioți!
    Oare autoritățile se autosesizează???

  4. Gică Răspunde

    La Timisoara a fost primit cu injuraturi si huiduieli, la Satu Mare cu pită și sare….legionari neofascisti, s-o tâmpit lumea de tot!

  5. Alin Răspunde

    Ce disperati sunteti sa ii denigrati.
    Asai ca sunteti pusi de PNL-PSD-UDMR-USR sa o faceti?
    Hai, no, recunoasteti ca va temeti de ei ca nu o sa mi furati cum ati facuto pana acum.
    AUR – VIITORUL ROMANIEI

    • Gicu Hugi Răspunde

      deci sa nu ne temem de C R I M I N A L I de la revolutie ca roman si toba aia? amandoi parlamentari AUR

  6. Sm Răspunde

    Cu cât vor fi denigrați mai mult cu atât vor crește. Pt că omul în general ține cu cei mai mici, mai oropsiți. Acum dacă ar fi alegeri ar avea 20%. Mulți i-ar vota și de-a dracului,pt că toată lumea e împotriva lor. Pe ei criticile îi ajută, și ei sunt conștienți.

    • Misu Răspunde

      Iata unde am ajuns ! Satui de promisiuni desarte, de lupte inutile intre ciolan, de schimb previzibil al puterii din patru-n patru ani , unii dintre noi fara sa-i cunoasca pe acesti indivizi i-au votat. Acest lucru trebuie sa ingrijoreze socitatea de rand. Romanii nu mai voteaza constienti ca odata la patru ani pot schimba ceva cu glontul care-l au pe teava (votul ) ci voteaza haotic pe oricine satui de vechea clasa politica si de minciunile acesteie. Bravo ! Suntem pe drumul cel bun. In ritmul asta ne intoarcem in urma cu 100 de ani, nicidecum cu 31.

  7. Y_grec Răspunde

    Ce caută agaricii ăștia în Satu Mare ? Au venit fugăriți de la Timișoara, aici au analfabeți care îi aclamă .

  8. Eu Răspunde

    Oare Jandarmeria nu trebuia sa-i disperseze cu niste GAZE !

  9. Balibaci Răspunde

    Ahio bumbumbum avana sio eio eiiooo.

  10. Fasz Răspunde

    Alin are dreptate, nu mai avem altă soluție, nici altă speranță, Aur-viitorul României!

  11. Bogu Răspunde

    Saraca femeie in varsta……sa se “aplece” asa de jos si sa pupe un rebut social. Dar sincer, il compatimesc mai mult pe Vasile Lucaciu, ca statuia lui trebuia sa asiste la un personaj care se pretinde ca ii reprezinta pe romani.

    • b Răspunde

      Măcar astia sunt români !Si apoi explici ceva despre legionarism?

      • History Răspunde

        A fi român nu este o calitate ci un fapt. Iar dacă trebuie să-ți explice cineva ceva în continuare despre mișcarea legionară înseamnă că tu ai probleme la mansardă și ai potențiale probleme și cu respectarea legii acestei țări. Țară de care presupun că ești mândru. Mândria de a fi român este un lucru bun, lăudabil dar nu poate suplini anumite aspecte. Fiecare la locul lui. Altfel nu iese ceva bun. Istoria a demonstrat asta în repetate rânduri. Se pare că tu ai lipsuri în acest domeniu. Fără supărare.

        • b Răspunde

          @History: Hai să ne intelegem:
          -astăzi a te revendica in tara asta si in străinătate ca fiind român incepe să fie o anatemă si aproape o rusine!Dacă tie iti convine te priveste.Probabil de nevoie mănănci o pâine ca multi altii pe unde apuci.Soarta sau ‘’Ghinion “ar spune măretul cârmaci .
          -vorbind despre miscarea legionară se pare că am rămas doar cu ce am invătat-eu cel putin-in anii de studiu!Oare e chiar asa?Simplu l-am condamnat si pe Antonescu.Oare e chiar asa?Sau in mintea noastră actionăm doar “corect politic”.Dacă e asa,rezistenta anticomunistă desfăsurată in bună parte de fosti legionari este nulă?
          -care ar fi lipsurile mele?Nu am bătut din palme la discursul din centrul orasului al liderului AUR-treceam intâmplător prin preajmă-dar il prefer in fata unor politicieni decrepiti ce fug după măretul ciolan in preajma Crăciunului!
          -Nu stiu unde Vă este locul,dar in ceea ce mă priveste,mi-l cunosc,il conserv si nu-l cedez celor care se cred din ‘’history’’doar pentru mâniuesc tastele calculatorului !
          Firesc ,fără supărare !
          Sărbători in liniste si cu drag de români !

        • Cetateanul Răspunde

          Sa fi roman nu este o mandrie, dar sa fi urmas de ucigas de bastinasi este …

      • Bogu Răspunde

        Trebuie sa dezvolti ideea…..nu pot sa zic decat ce a scris History, adica “A fi român nu este o calitate ci un fapt”. Daca vrei sa aprofundezi un ce inseamna sa fi roman, poti sa vezi exemplul personajului care are statuie unde a fost adunarea parditul “Agitatorilor unionisti romani”. Din pacate asta este acest partid AUR in 2020, in plina criza epidemica si la incepurile unei crize monetare mondiale (zic monetare si-ti recomand sa cauti diferenta dintre criza economica si criza monetara). Hai Romania, si mare atentie la ipocriti si falsi patrioti.

        • Cetateanul Răspunde

          Adica alte natii pot sa aiba mandrie, au o cultura a unitatii nationale desi au un trecut cel putin dubios, dar la noi nu domnule, esti roman, nu este un merit . Valorile morale pe care le aduce crestinismul, bunatatea autentica, fibra asta rezistenta reprezentata de “trei milioane de fanatici religiosi”, oameni care stiu ce este esential in viata si care nu se vand pe functii si bani .

  12. Lili Răspunde

    Vai de capul nostru daca sunt oameni asa de creduli si mai ales cei mai in varsta….
    Bine ca nu sunt foarte multi …..
    Nerusinarea, parvenirea, falsul patriotism si nationalism extremismul sunt ingrdientele aur-ului.
    Rusine pt. morii de la Revolutie!!!
    Nu mai aveti ce cauta in Timisoara nerusinatilor!!!!

  13. Siebenbürger Răspunde

    Este vreunul care sta acolo ascultand balivernele auritului si care are strabunicii ingropati in judet sau is toti vinituri?

    • n Răspunde

      Vinituri din România ,nu din Ungaria !Capisci?

      • Bogu Răspunde

        Ce inseamna “vinituri”. Nu gasesc cuvantul in D.E.X. Este un cuvant dn limba tziganeasca (adica rromani) sau?

    • realitatea Răspunde

      S-ar putea că la atâta circulat de-a lungul și de-a latul țării nici ei nu mai știu. Așa că pentru ei acasă este unde momentan locuiesc și am căpătat cel mai recent viza de flotant. Zic că s-ar putea.

  14. Cetateanul Răspunde

    Faceti loc noii generatii de politicieni !
    Respect !
    V-am votat !

  15. Cetateanul Răspunde

    Va asteptam si la Baia Mare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.