PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mirela Retegan îndeamnă sătmărenii să o voteze pe Marcela Papici: ,,Votați-o și pentru mine”

Mirela Retegan îi îndeamnă pe sătmăreni să mizeze pe un candidat independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, și anume să o ajute pe Marcela Papici să ajungă în Parlamentul României: ,,Trimiteți-o pe Marcela Papici la București. O să câștigați mai mult decât va puteți imagina”, spune Mirela Retegan.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mirela Retegan povestește cum a ajuns să părăsească Satu Mare din cauza unor politicieni care nu s-au preocupat deloc de dezvoltarea orașului, dar și cum a ajuns să o cunoască pe Marcela Papici: ,,Ce bună mi-ar fi o Marcela, în București!, spune Mirela Retegan.

,,Cine din lista mea iubește SATU Mare? Este orașul din inima mea.  Este locul in care, după ce intru la limita de județ, mă simt acasă. Am trăit acolo 13 ani. Cei mai frumoși din tinerețea mea. Acolo am făcut primele emisiuni la radio și tv, primele spectacole pentru copii, primele evenimente. Acolo s a născut copilul meu și cred că acolo am încă, cei mai mulți prieteni. Am plecat din SATU Mare in 2003 , după luni de rezistență in fața unor politicieni corupți și analfabeți care au încercat tot ce au putut că să mă elimine. M au amenințat cu moartea,au pus oameni să mă urmărească, mi-au intimidat partenerii… Eram singura împotriva lor. Aveam un copil mic și dorința de a nu-mi murdari mâinile indiferent de preț.

Am făcut zona zoster și am ales să rămân mamă pentru Maya, chiar dacă asta însemna să plec . Ei au rămas acolo. M a durut sufletul când i am văzut votați senatori și deputați. Din bijuteria de oraș SATU Mare, a rămas din cauza lor, doar amintirea. Orașul din inima mea a avut parte de prea putini oameni, aflați la putere, care să-l iubească. Am revenit in SATU Mare in urma cu câțiva ani pentru un apel disperat : o familie cu 7 copii rămăsese in plină iarna, in zăpada , cu casa arsa pana in temelii . Imi scrisese cineva un mesaj in care ma ruga sa dau o mâna de ajutor . Așa am cunoscut o pe Marcela PAPICI. Împreuna am strâns bani și am cumpărat o casa pentru cei 7 copii. Apoi Marcela a devenit “omul meu” din toate campaniile pe care eu le fac in Bucuresti : Adopta o mamă, Încalță un copil se iarnă, Ziua eșarfelor colorate”. Ce bună mi-ar fi o Marcela, in Bucuresti! Eu nu știu pe nimeni din SATU Mare care să fi pus in mișcare atâția oameni care să ajute oameni”, spune Mirela Retegan.

Mirela Retegan îi îndeamnă pe sătmăreni să îi acorde votul de încredere Marcelei Papici și să o ajute astfel să ajungă în Parlamentul României.

,,Imaginați-va cât de tare m am bucurat când mi a spus că o sa candideze independentă pentru Camera Deputaților. Oameni dragi din SATU Mare. Aveți ocazia , poate pentru prima oară in 30 de ani, să va reprezinte in Parlament un om care iubește SATU Mare. Un om cu o capacitate de munca, fantastică. Habar nu am cine sunt ceilalți candidați. Dar știu sigur ca e pentru prima oară când regret ca nu mai am buletin de SATU Mare. As fi dat o fugă, acasă, doar ca să o votez. Trimiteti o pe Marcela PAPICI la Bucuresti . O să câștigați mai mult decât va puteți imagina. Pentru ea nu exista romani și unguri, săraci și bogați , intelectuali și țărani . Pentru ea exista oameni . Dați -vă o șansa vouă și Satmarului , dacă iubiți orașul și județul in care locuiti. Bravo Marcela ! Pentru mine ești câștigătoare . Eu n as fi avut curaj și disponibilitate să mă arunc intr o astfel de batalie Ești minunata . As vrea mult de tot să ma mândresc cu tine in Parlamentul României. Vă rog, votați-o pe Marcela Papici și pentru mine. Vă imbratisez cu toată dragostea mea”, a conchis Mirela Retegan.