Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Mirela Retegan îndeamnă sătmărenii să o voteze pe Marcela Papici: ,,Votați-o și pentru mine”

Mirela Retegan îi îndeamnă pe sătmăreni să mizeze pe un candidat independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, și anume să o ajute pe Marcela Papici să ajungă în Parlamentul României: ,,Trimiteți-o pe Marcela Papici la București. O să câștigați mai mult decât va puteți imagina”, spune Mirela Retegan.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mirela Retegan povestește cum a ajuns să părăsească Satu Mare din cauza unor politicieni care nu s-au preocupat deloc de dezvoltarea orașului, dar și cum a ajuns să o cunoască pe Marcela Papici: ,,Ce bună mi-ar fi o Marcela, în București!, spune Mirela Retegan.

,,Cine din lista mea iubește SATU Mare? Este orașul din inima mea.  Este locul in care, după ce intru la limita de județ, mă simt acasă. Am trăit acolo 13 ani. Cei mai frumoși din tinerețea mea. Acolo am făcut primele emisiuni la radio și tv, primele spectacole pentru copii, primele evenimente. Acolo s a născut copilul meu și cred că acolo am încă, cei mai mulți prieteni. Am plecat din SATU Mare in 2003 , după luni de rezistență in fața unor politicieni corupți și analfabeți care au încercat tot ce au putut că să mă elimine. M au amenințat cu moartea,au pus oameni să mă urmărească, mi-au intimidat partenerii… Eram singura împotriva lor. Aveam un copil mic și dorința de a nu-mi murdari mâinile indiferent de preț.

Am făcut zona zoster și am ales să rămân mamă pentru Maya, chiar dacă asta însemna să plec . Ei au rămas acolo. M a durut sufletul când i am văzut votați senatori și deputați. Din bijuteria de oraș SATU Mare, a rămas din cauza lor, doar amintirea. Orașul din inima mea a avut parte de prea putini oameni, aflați la putere, care să-l iubească. Am revenit in SATU Mare in urma cu câțiva ani pentru un apel disperat : o familie cu 7 copii rămăsese in plină iarna, in zăpada , cu casa arsa pana in temelii . Imi scrisese cineva un mesaj in care ma ruga sa dau o mâna de ajutor . Așa am cunoscut o pe Marcela PAPICI. Împreuna am strâns bani și am cumpărat o casa pentru cei 7 copii. Apoi Marcela a devenit “omul meu” din toate campaniile pe care eu le fac in Bucuresti : Adopta o mamă, Încalță un copil se iarnă, Ziua eșarfelor colorate”. Ce bună mi-ar fi o Marcela, in Bucuresti! Eu nu știu pe nimeni din SATU Mare care să fi pus in mișcare atâția oameni care să ajute oameni”, spune Mirela Retegan.

Mirela Retegan îi îndeamnă pe sătmăreni să îi acorde votul de încredere Marcelei Papici și să o ajute astfel să ajungă în Parlamentul României.

,,Imaginați-va cât de tare m am bucurat când mi a spus că o sa candideze independentă pentru Camera Deputaților. Oameni dragi din SATU Mare. Aveți ocazia , poate pentru prima oară in 30 de ani, să va reprezinte in Parlament un om care iubește SATU Mare. Un om cu o capacitate de munca, fantastică. Habar nu am cine sunt ceilalți candidați. Dar știu sigur ca e pentru prima oară când regret ca nu mai am buletin de SATU Mare. As fi dat o fugă, acasă, doar ca să o votez. Trimiteti o pe Marcela PAPICI la Bucuresti . O să câștigați mai mult decât va puteți imagina. Pentru ea nu exista romani și unguri, săraci și bogați , intelectuali și țărani . Pentru ea exista oameni . Dați -vă o șansa vouă și Satmarului , dacă iubiți orașul și județul in care locuiti. Bravo Marcela ! Pentru mine ești câștigătoare . Eu n as fi avut curaj și disponibilitate să mă arunc intr o astfel de batalie Ești minunata . As vrea mult de tot să ma mândresc cu tine in Parlamentul României. Vă rog, votați-o pe Marcela Papici și pentru mine. Vă imbratisez cu toată dragostea mea”, a conchis Mirela Retegan.

16 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Cei/cele ce se aseamănă se adună.🤔😖🤮
    Prefer să nu intru în detalii că îmi provoacă indigestie.

  2. . Răspunde

    SARMĂLUTELE PUFOASE

  3. Agoston Răspunde

    Doua țațe cu aere de dive !

  4. radical2 Răspunde

    Awww ce dragut :)). Prietenul la nevoie se cunoaste. Nu au nicio treaba cu politica duduile astea.

  5. horica Răspunde

    din cauza unor politicieni? mirela nu ne povesteti tu cine sint politicienii aia care tiau dat eject satui de cit ai furat impreuna cu anderco? el a intrat la zdup si tu ai ramas cu buza umflata. spune cum ati invirtit voi o gramada de bani la zilele orasului cum tiai cumparat masina nou nouta dupa o editie a zilelor orasului. ai gasito pe papici acum

  6. Gerula Răspunde

    Mirela draga, nu mai bine o iei tu la Gasca Zurli si ii inventezi si ei un rol, ceva gen “tanti sarmaluta”. Ori cum doar la spus “povesti” se pricepe…

  7. Cristofer Răspunde

    Vai de pu-a voastră…..

  8. Muncean Răspunde

    La ginecolog cu ele

  9. vasile Răspunde

    Ia mai papici voi ceva sarmalute, dinti de cal vrea la Bucuresti. Pai daca vrea… uite un spitz intre buci si ajungi pana in Paulesti!

  10. vasi Răspunde

    Ma asteptam ca Reteganca sa scrie corect!
    “Ma pis pe ea de gramatica! Prostii din Satu Mare inteleg!”

  11. Satmarean Răspunde

    nu yi-e rușine Mirela? Ai plecat din Satu Mare de frica ca te vor aresta. Ai primit locuinta de la Anderco în centrul orașului pt ca ai declarat IN SCRIS ca nu ai locuinta deși aveai o garsoniera cumpărată pe numele tău. Sa-ti fie rușine. Toată lumea te-a ajutat inclusiv politicienii. E urat sa minți. Mulți știm adevărul. Nu ne porni sa-l spunem. Stai in banca ta și tine-ti gura cât ti-i bine. Cat despre Papici …semănați tot mai mult. Doua mincinoase.

    • comentator Răspunde

      Nu cred că îi e rușine. Dacă a fost în stare să umble pe la conferințe de presă cât lucra în SM cu fuste supermini ca să își “etaleze” bulanele-elefant. Asta până subprefectul sau prefectul de atunci (nu mai țin minte exact) Riedl a trimis-o la îmbrăcat la propriu.
      Adresa garsonierei “inexistentă” – Drum Carei nr. 2 bl. 16 et.8, achiziționat în 1994 sau 1995.
      Dar nu cred că asta a fost motivul principal de plecare. Anderco era luat deja în colimator iar tanti aveau multe interferențe pentru care mă gândesc trebuia să fi dat cu subsemnatul. Așa că fuguța la București ca să ne dăm la fund. Mare caracter!🤔😖
      Gașca Zurlii este exact nivelul ei.

  12. Valahu Răspunde

    Doua Sc ro a f e cu S mare .

  13. m Răspunde

    Frică mare !Postaci multi,destepti putini!De ce nu le imputati doamnelor că au păsărică si nu minte putină ca voi !Spre disperarea handicapatilor plătiti, multi vor vota Marcela Papici !Nu stiu dacă si cu folos,dar o vor face in ciuda ciurdei sătmărene !

    • c-block Răspunde

      Te rog nu mă provoca că pot să intru în detalii care pot provoca neplăceri unora. Chiar nu vreau. Această doamnă fostă vice își încearcă norocul ca și alți foști catindați pretendenți la primăria Satu Mare în septembrie. Îi mai ține minte cineva? Sunt curios ce se va alege de faimosul grup al duamnei de pe feisbuk pe spinarea cărora se suie cât mai sus și se bagă în seamă. Ce va fi de nu va lua acele mii de voturi visate? Cum se va “răzbuna”? “Dacă voi nu mă vreți eu vă vreau”.

    • c-block Răspunde

      @m de la p@s@rică! Unde ești acum după ce știm rezultatul “glorios” al madamei P?? Nu ai apucat s-o votezi???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.