PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

COVID. Parlamentarii sătmăreni, în fața vaccinului. Ce mesaje au transmis

Parlamentarii sătmăreni, în fața vaccinului. Primii parlamentari din Satu Mare care s-au vaccinat împotriva Covid-19 sunt deputații Adrian Cozma, Radu Panait și Magyar Lorand. Aceștia au ținut să transmită câte un mesaj după ce s-au imunizat.

,,Să avem grijă de noi și de cel de lângă noi”, a fost mesajul scurt transmis de deputatul Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, Adrian Cozma, după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19.

Radu Panait, deputatul USR-PLUS de Satu Mare a ținut să mulțumească cadrelor medicale și întregului personal implicat în campania de vaccinare.

,,Azi am primit prima doză de vaccin și eu. Procesul a fost unul simplu, ușor și fără dureri.  Omenirea nu a ajuns întâmplător până aici. Faptul că avem un vaccin într-un timp atât de scurt dovedește că suntem suficient de abili încât să trecem cu bine peste provocările care la început par imposibile.  Mulțumesc cadrelor medicale, cercetătorilor care au lucrat contracronometru pentru a crea acest vaccin și întregului personal implicat în campania de imunizare”, a declarat Radu Panait.

,,Vaccinarea este singura modalitate de a învinge epidemia de Covid care a luat atât de multe vieți și ne-a îngrădit libertatea de mișcare”, a declarat deputatul UDMR Magyar Lorand.

,,M-am vaccinat pentru ca  viața să revină la normal. Pentru a avea grijă de părinții noștri și pe cei dragi, iar copiii noștri  să  se întoarcă la școală. Să ne putem strânge din nou în brațe, să putem calatorii, să mergem la teatru, cinema sau festivaluri. Va îndemn pe toți să  îmi urmați exemplul și să vă vaccinati!”, a mai spus Magyar Lorand.