Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

COVID. Parlamentarii sătmăreni, în fața vaccinului. Ce mesaje au transmis

Parlamentarii sătmăreni, în fața vaccinului. Primii parlamentari din Satu Mare care s-au vaccinat împotriva Covid-19 sunt deputații Adrian Cozma, Radu Panait și Magyar Lorand. Aceștia au ținut să transmită câte un mesaj după ce s-au imunizat.

,,Să avem grijă de noi și de cel de lângă noi”, a fost mesajul scurt transmis de deputatul Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, Adrian Cozma, după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19.

Radu Panait, deputatul USR-PLUS de Satu Mare a ținut să mulțumească cadrelor medicale și întregului personal implicat în campania de vaccinare.

,,Azi am primit prima doză de vaccin și eu. Procesul a fost unul simplu, ușor și fără dureri.  Omenirea nu a ajuns întâmplător până aici. Faptul că avem un vaccin într-un timp atât de scurt dovedește că suntem suficient de abili încât să trecem cu bine peste provocările care la început par imposibile.  Mulțumesc cadrelor medicale, cercetătorilor care au lucrat contracronometru pentru a crea acest vaccin și întregului personal implicat în campania de imunizare”, a declarat Radu Panait.

,,Vaccinarea este singura modalitate de a învinge epidemia de Covid care a luat atât de multe vieți și ne-a îngrădit libertatea de mișcare”, a declarat deputatul UDMR Magyar Lorand.

,,M-am vaccinat pentru ca  viața să revină la normal. Pentru a avea grijă de părinții noștri și pe cei dragi, iar copiii noștri  să  se întoarcă la școală. Să ne putem strânge din nou în brațe, să putem calatorii, să mergem la teatru, cinema sau festivaluri. Va îndemn pe toți să  îmi urmați exemplul și să vă vaccinati!”, a mai spus Magyar Lorand.

 

22 comentarii

  1. Soulja Răspunde

    Cozma nu mai incorda bicepsul asa tare ca te caci pe tine.

  2. Sm Răspunde

    În limbă trebuia , să nu mai mintă. Eu nu am încredere în acest vaccin, probabil mă înșel,dar nu înțeleg de ce nu au prioritate cei vulnerabili: bătrânii, cei cu comorbiditati,etc. Ce treabă au tinerii ăștia? Oameni importanți, fără ei nu se învârte Pământul.

    • Mircea Răspunde

      Care parlamentari , un papagal gen Panait .Să aduci bani in județ , că din gură ști să bați acum să te vedem .Ce o să faci pentru noi Panait , ajuns deputat .

      • cârcotaş Răspunde

        Mircea dragă, când o dai pe critică să fii sigur că stăpâneşti procedeul scris. Tu, poate eşti sigur, dar în mod eronat.

      • Dorin Răspunde

        Sătmăreni mulțumiți ce ați votat ?
        Domnul Panait vă reprezintă ?
        Este exact pe placul vostru un parazit plătit cu mulți bani .

        • c-block Răspunde

          Era de așteptat. Măcar nu mai auzim în fiecare minut că “sunt Radu Panait” ca în campanie. Apoi va trece ușurel tot mandatul și vom constata că respectivul este doar o ușoară apă de ploaie de primăvară. De când s-a văzut votat nici un semn de viață nu a dat. O conferință de presă, ceva. Păcat de astfel de mandate irosite. Data trecută a fost Ioana Bran și cu Leș, acum Panait, celălalt userist senator din Negrești #nici-nu-i-știu-numele și cu Radu Cristescu. Ar zice omul că stăm bine dacă ne permitem astfel de risipă.
          Dar tot nu înțeleg de ce ei sunt mai prioritari decât oamenii și mai ales cei bolnavi cronici. Dormitul în sala de ședință este prioritar?

  3. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Lipsa totala de bun simt. Persoanele vulnerabile nu au acces la vaccin, doar parlamentarii si functionarii cu culoare politica. Macar daca nu ar poza, am avea si noi parte de mai putine senzatii de greata. Ce poti sa mai spui??? Pacat de batranii care au muncit peste 40 de ani ca sa le plateasca lor lefurile nesimtite si acum nu au loc sa se vaccineze de ei.

  4. Satmareanul Răspunde

    Ce bani sa aduca. Amandoi au mult sub 40 de ani dar s-au inghesuit la vaccinat. Asta dovedeste mult despre caracterul lor sau mai degraba lipsa acestuia.

    • cârcotaş Răspunde

      Mă, las-o dracului! Pe lângă faptul că se încadrează în categoria de drept la vaccin mai există mult scepticism. Dacă n-o făceau era sigur ceva dubios cu vaccinul şi cu faptul că nu dau ei exemplu.

  5. Heydrich Răspunde

    Mesajul parlamentarilor : Multumim, furam in continuare !!! Deci nu va faceti griji.
    Asteptam cu nerabdare Vaccina cu simptome antifurt ?

  6. H&R Răspunde

    Pana la urma tot despre imunitate este vorba, nu? O sa aiba imunitate ma buna, si in fata legii si in fata virusului.

  7. AziNu Răspunde

    Mesajul lor e urmatoru: Noi avem prioritate.
    O intrebare am: Daca ne facem vaccinul primim fotograf din oficiu sau trebuie sa aducem noi unu?
    Ah, era sa uit. Mai am o cateva intrebari: Cati oameni au murit in Norvegia dupa ce au fost vaccinati? De ce nu se mai zice nimic de ei? Cum au murit oamenii aia? Erau tot din aceeasi locatie? Si un pic de matematica: Care rata de mortalitate e mai mare: De covid sau de vaccin? Intreb pentru astia din poza

    • ... Răspunde

      Am zis să scriu și eu o informație poate neștiută de majoritate. În România sunt diagnosticați și aflați astfel în evidența autorităților 1,1 milioane de bolnavi de diabet. Dar cred că sunt încă pe puțin atâția dacă nu mai mulți care nici nu știu de boala lor. Asta în situația în care nu se face un screening la nivel de țară decât punctual și foarte rar. În același timp în această pandemie într-un an au fost identificați 700000 de covid-pozitivi. Între timp centrul de diabet funcționează online din aprilie anul trecut. Doar în aprilie în acest an se va deschide efectiv. Să-mi explice cineva logica.
      Ce am scris cu diabetul e valabil și la celelalte boli cronice. Apoi ne mirăm cum cad ca muștele cei cu comorbidități.

  8. Gyuri Răspunde

    Salut.
    Voi, ce comentați mai sus.
    Ce ați votat?
    1. Psd?
    2. Sau nu ați fost la vot?
    Care din cele două?
    Dacă alegeți a doua variantă, cam nu prea aveți dreptul moral de a comenta.
    Dacă alegeți prima variantă, atunci ați luat celebra Plăcuță Suedeză.
    Hai cu hate-ul.
    Vărsați venin, daci liberi care sunteți.

    • c-block Răspunde

      @Gyuri, nici în 2000 când eram îndemnați de sus să votăm pe Ilici contra lui WC Tudor că cică Ilici salvează democrația, deci nici atunci nu am votam pezedeul. Deci. Dar avem o trupă veselă de toată groaza la Bucale care ar trebui să ne susțină. Rezultatul se vede.

    • Mata Răspunde

      @Gyuri. Eu am votat pe ma-ta. Dar nu a reusit.

    • jhgjhg Răspunde

      Frate eu nu am fost la vot. Si afla ca TU esti ala care nu ai dreptu sa comentezi atata timp cat ai fost la vot si ai votat conducerea. Tradus: esti la fel de vinovat ca guvernantii, le-ai dat mana libera sa fure. Asa ca , depinde cum vezi tu treaba cu oile si mersul la vot. Ce pot sa iti mai zic e ca: bee , behehe beee! Adica stai in rand, pe limba ta. Nu e problema mea ca ai nevoie de cineva sa te conduca. O sa mergi la vot pana la adanci batraneti sper. Binenteles cu aceeasi pacaleala: sa schimbi ceva :)) eu o sa beau o bere

  9. Norick Răspunde

    A fost vaccinat si calul nãzdrãvan a lui Cozma ?

  10. H&R Răspunde

    Vreau sa vad Adeverinta de vaccin a acestor doua specimene, nu a lui Magyar Lorand.

  11. Puiu Răspunde

    Cozma,pe beseni finutu tau pe care l_ai uns vice la consiliul judetean,nu l_ai adus cu tine!?,poate in urma vaccinului ii mai intra 2 neuroni in cap ca ii tare prost!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.