PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Govor anunţă majoritate românească PSD-PNL-PMP în Consiliul Judeţean. “Cozma o să dea cu UDMR-ul de pământ”

Preşedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a anunţat la emisiunea moderată de Florin Mureşan de la Nord Vest TV că va fi formată o nouă majoritate românească formată din PSD-PNL-PMP în Consiliul Judeţean Satu Mare pe fondul nemulţumirilor la adresa preşedintelui Pataki Csaba.

El îl acuză pe Pataki că ar fi alocat preferenţial bani către primării, fiind dezavantajaţi edilii de la PSD.

“Pataki este cel mai slab preşedinte pe care l-a avut UDMR. Total superior lui au fost Csehi şi Ilyes, de departe. Nici nu este termen de comparaţie. Eşti mare basculă, ţine echilibru între formaţiunile politice, între primării, să fie oamenii mulţumiţi. În halul ăsta să îi umileşti? (…) O să facem majoritate în Consiliul Judeţean. Noi cu PNL-ul şi cu PMP-ul o să facem majoritate în Consiliul Judeţean şi ei o să se spele la ochi. Deci Pataki n-o să mai poată conduce cum vrea el, după bunul lui plac. Garantez asta. Am mare încredere că şi cei de la PMP şi Cozma aşa tânăr cum e, dar are vână, şi o să dea cu UDMR-ul de pământ”, a spus Govor.

El a precizat că deja a avut discuţii cu preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

”Nu se poate compara Pataki cu Csehi sau Ilyes, foștii președinți UDMR. Îi lipsește echilibrul și orientarea. Acum ne- a întărâtat și o să facem până la urmă alianța românească. Am avut o rundă de discuții cu Adrian Cozma și o să facem alianță și în Consiliul Județean și vom avea majoritate cu PNL și PMP. Cât de curând. Patru ani până acum n-au avut opoziție, dar de acum se schimbă placa…”, a mai spus Mircea Govor.