Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Govor anunţă majoritate românească PSD-PNL-PMP în Consiliul Judeţean. “Cozma o să dea cu UDMR-ul de pământ”

Preşedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a anunţat la emisiunea moderată de Florin Mureşan de la Nord Vest TV că va fi formată o nouă majoritate românească formată din PSD-PNL-PMP în Consiliul Judeţean Satu Mare pe fondul nemulţumirilor la adresa preşedintelui Pataki Csaba.

El îl acuză pe Pataki că ar fi alocat preferenţial bani către primării, fiind dezavantajaţi edilii de la PSD.

“Pataki este cel mai slab preşedinte pe care l-a avut UDMR. Total superior lui au fost Csehi şi Ilyes, de departe. Nici nu este termen de comparaţie. Eşti mare basculă, ţine echilibru între formaţiunile politice, între primării, să fie oamenii mulţumiţi. În halul ăsta să îi umileşti? (…) O să facem majoritate în Consiliul Judeţean. Noi cu PNL-ul şi cu PMP-ul o să facem majoritate în Consiliul Judeţean şi ei o să se spele la ochi. Deci Pataki n-o să mai poată conduce cum vrea el, după bunul lui plac. Garantez asta. Am mare încredere că şi cei de la PMP şi Cozma aşa tânăr cum e, dar are vână, şi o să dea cu UDMR-ul de pământ”, a spus Govor.

El a precizat că deja a avut discuţii cu preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

”Nu se poate compara Pataki cu Csehi sau Ilyes, foștii președinți UDMR. Îi lipsește echilibrul și orientarea. Acum ne- a întărâtat și o să facem până la urmă alianța românească. Am avut o rundă de discuții cu Adrian Cozma și o să facem alianță și în Consiliul Județean și vom avea majoritate cu PNL și PMP. Cât de curând. Patru ani până acum n-au avut opoziție, dar de acum se schimbă placa…”, a mai spus Mircea Govor.

28 comentarii

  1. Baba Hava Răspunde

    In sfârșit a apărut o speranța !!!tanara speranța !!!
    Faraonule!!!

  2. Mae Răspunde

    Sint de-acord !!! BĂ prostovanilor mult va trebuit sa ajungeți la decizia asta !!!!!

  3. ANONYMOUS Răspunde

    PORC INJECT COMUNIST

    • Adi Răspunde

      Nu au făcut nimic ungurii în acești ani , la primărie doar investiții private , câteva bordurari și în rest proiecții pe clădiri toate pe sume exorbitante. Iar la județ pauză totală ,acolo chiar nimic.
      Chirii uriașe pe clădirile biserici ungurești , iar școlile românești se comaseaza , asta este strategia domnului primar .

      • MacAdam Răspunde

        Nu doar “bordurari” folosind cuvintele tale, ci si pavaje.
        Vrei sa zici ca de ziua ta, cadoul era, ca te-au dus pe o suprafata pavata ? Ai ametit putin ? Ai avut emotii macar?

  4. Canyon Răspunde

    Am vazut emisiunea. Pfoooa. Vorbea ca Saddam Husein. Jigniri. Amenintari. Sincer, am crezut ca moderatorul emisiunii ii face o felatie.

  5. Vlad Tepes Răspunde

    Vai Mircea, la Csehi
    ” echilibru si orientare “…!!!

  6. Y_grec Răspunde

    Ar fi cea mai mare greșeală a liberalilor , să se combine dinou cu agariciul ăsta .

  7. suciu+emil Răspunde

    Acest Govor trebuia sa vanda in continuare bauturi contrafacute la margine de oras.Nu inteleg cum poate fi tolerat in PSD de cei scoliti.Am ajuns in situatia asta pentru ca mitocani de teapa astuia se ocupa de binele public

  8. Satu Mic Răspunde

    În lipsa “echilibrului”, “orientarea” lui Csehi (și gașca) este să maghiarizeze totul în cale, este ca o pârjoală.

  9. c-block Răspunde

    A început să consume ce a etnobotanice cineva? Măi, măi!!! PSD când se va debarasa de Govor? Întreb și eu așa. Sau vreți să ajungeți la culmi și mai adânci și nevăzute? Pentru că nu știu unde altundeva poate mai duce. Dar e treaba voastră, adică a PSD. Când nu vă iese pasiența prin aranjamente ori ceva tragere de sfori scoateți iar cartea câștigătoare cu ungurii? Puliticienii lui pește prăjit!

  10. Vio Răspunde

    Care este obiectivul unui politician?
    Interesul populației? Al alegătorilor?
    Nu, in cazul de față este important să dăm de pământ cu alții, arătăm cu degetul ca la grupa mică, grădinița nr zero.
    Care și sunt faptele? Nici unul. Nu este cazul. Nu sunt politicieni in SM

  11. you Răspunde

    Mirciulica….. ,,am avut mai multe intalniri cu Cozma,,….ai avut pe p…a de mincinos ce esti, Cozma nu ii curios de combinatiile tale,el are 10 consilieri,2 vice la CJ,viitori doi viceprimari……ii in gratiile UDMR!, de ce ar face combinatii cu tine!? cand toata lumea stie ca esti un bagabont si cand nu iti joaca in struna subordonatii dai cu ei de pamant…..cozma nu ii curios de fata ta sa fi sigur de asta!!!…..nu mai spune minciuni ca nimeni nu te crede!!!……..impaca-te cu ideea ca tura asta stai pe tusa!,ai timp suficient sa iti rezolvi scandalurile cu colegii tai din cadrul PSD Satu Mare(si acolo i-ai f…t pe toti in gura asa cum ai vrut )…… si aia abia asteapta sa te prinda la colt sa iti rupa rotula…..si mult nu mai au!!!:)))))))

  12. Soul Răspunde

    Ca de obicei prea multa vorba. Cand psd a condus, timp de 4 ani doar au disparut banii din SM, si nu sa intamplat nimic.

    Aici nu ala e problema cine conduce. E problema ca nu ei sunt la conducere. Daca ar fii PNL(sau oricine) acolo atunci gaseau ceva problema cu ei. In cazul de fata e simplu aratam cu degetul ca udmr sunt ungurii si problema rezolvata.

    Mergeti in plm de aici, cu PSD si cu Govor pe o insula unde sa fiti doar voi. Doar dati din gura si nu faceti nimic altceva.

  13. Vaccinatorul Răspunde

    Vaccinati-l odata si pe asta, in limba.

  14. vreau vaccin Răspunde

    aaaaa, ok, am inteles atunci, de asta este organizare de cacat la vaccinare in satu mare ca e in mana voastra !!!!!! sa va fie rusine cacatilor !!!

    • Vaccinatorul Răspunde

      Eu stiu ca si tu vrei sa te vaccinezi, dar din pacate pentru tine nu exista tratament sau vaccin. Prostia de care suferi este incurabila.

  15. Smile Răspunde

    Nemernicul de Govor îi supărat că nu îi la conducere şi PSD în judeţ, ar vrea să fie iar la butoane să prindă nişte contracte cu firmele lui, anul trecut îi lăuda pe cei de la UDMR tot la postul lui de câcat, iar la vârsta lui nu îi în stare să se exprime ca lumea, torturează limba română într-un hal fără de hal, şi vorbeşte de alianţă românească, numai proştii se vor aduna în jurul lui, individul nu trebuie băgat în seamă, crede că judeţul acesta îi aparţine, se vede stăpân, eşti un nimic Govore.

  16. ...?#@!....ățopi Răspunde

    Măi oameni buni! Voi nu trăiți în România? Asta-i doar o petardă, o “șopârlă” cum se spune de-al lui Govor din cauză că încă nu s-au ales cei doi vice de la știți voi unde, nu? Nah.

    • .... Răspunde

      Nu ii nici o soparla, govor nu mai are nimic de pierdut da in toti!,oricum nu este nici udmr nici pnl interesat de parerile lui,il mai pune si pe cretinul de cristescu sa dea in udmr,nu mai are forta nici in consiliu cu 3 consilieri nici speranta de vice la primarie,se caca tot pe el si vorbeste tot felul de prostii,ii gata ca baterie,in capul lui de cercopitec sunt inchipuiri de aliante extraterestre!

      • ...?#@!....ățopi Răspunde

        Aia ziceam și eu. Încearcă. Dar nu are cu cine. Și ce poate să aducă plus? S-a văzut ce poate când era pe cai mari. Așa că …. Adios.

  17. .... Răspunde

    Era el inca pe cai mari daca nu il mazileu pe dragnea cu tehnic asistul,s-a reorientat la strabag deci tot la banul public,in combinatii cu primaria si judetul,numa ca acuma nu stiu cum a fi ca ungurii nu o sa il ierte pentru atacurile furtunoase……numa ca banul vorbeste orice limba,una peste alta nu mai are forta care o avea cand era vice si presedinte la psd desi se crede inca sef peste toti…..vorba lui Mulcutan…..Mirciulica nici nu stii cat de mic incepi sa fi!!!;)))))))

  18. AziNu Răspunde

    Ati mers la vot degeaba! LOOOOL

  19. Ășâțî Răspunde

    Mirciu, chiar crezi, că te mai ascultă lumea????

  20. Xpert68 Răspunde

    Știe Govor ce știe!!!!!!!!!! Unii din PNL, care dețin functii de conducere în prezent pe la diferite instituții bugetare îi promovează în continuare pe psd-iști sau urmează să îi promoveze în funcții de sefi de servicii, drept răsplată pentru că anterior au fost lasați în pace de aceștia, pentru că nu au venit la lucru sau că i-au lasat să frece menta tot în functii de sefi de serviciu!!!!!!!!!!!! O mană spala pe alta, adică acuma un pnl-ist îl spală la cur pe un psd-it!!!!!!!!!! Așa merge treaba??????? I-a edifică-te tu și vezi câte funcții de șefi sunt vacante în prezent de la unitățile bugetare din Sau Mare și urmează a fi ocupate de unii psd-iști cu toate că acestea sunt conduse de PNL-iștii voștri prin împuternicire!!!!!
    șefii din PSD Satu Mare urmează a fi plantați ca șefi de servicii la unitățile bugetare din Satu Mare de împuterniciții din PNL în semn de recunoștință!!!!!!!!!!!!!!!

  21. c-block Răspunde

    Până nu pricep unii că mișculațiile de genul “schimbăm pe ai tăi cu ai mei” trebuie să înceteze odată pentru binele comun nu știu de ce mergem la vot. Acum un an de zile se reașează treaba până sunt iarăși șefii proaspeți sau susținuți pe locurile lor. Apoi un an sau doi începe ceva mișcare după care în anul alegerilor iar pauză, joc de glezne. Competența omului zici că nici nu mai contează. Când vă uitați pe geam afară vă place cum arată orașul, județul, țara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.