PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Polițistul Marian Godină și-a făcut public salariul: „Aş crăpa de ruşine să ies în stradă”

Polițistul Marian Godină și-a făcut public pe Facebook salariul: „Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult”, a spus acesta, declarând că nu va participa la protestele organizate de sindicaliștii MAI.

Cunoscutul polițist Marian Godină a menționat într-o postare pe Facebook ce salariu primeşte de la Poliţia Română. El lucrează în sistem de 14 ani.

„Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună. Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba”, a declarat Godină.

El a declarat că nu va participa la protestele organizate de sindicaliștii MAI.

„Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu. (…) Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a mai adăugat Marian Godină.

Sursa: alephnews.ro