Ultima actualizare: azi, 11:21

Naţionale

Polițistul Marian Godină și-a făcut public salariul: „Aş crăpa de ruşine să ies în stradă”

Polițistul Marian Godină și-a făcut public pe Facebook salariul: „Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult”, a spus acesta, declarând că nu va participa la protestele organizate de sindicaliștii MAI.

Cunoscutul polițist Marian Godină a menționat într-o postare pe Facebook ce salariu primeşte de la Poliţia Română. El lucrează în sistem de 14 ani.

„Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună. Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba”, a declarat Godină.

El a declarat că nu va participa la protestele organizate de sindicaliștii MAI.

„Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu. (…) Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a mai adăugat Marian Godină.

Sursa: alephnews.ro

 

22 comentarii

  1. 😂😂+Bambi+😂😂 Răspunde

    RESPECT! 🏆

    • Adi Răspunde

      Să-i vedem pe domnii de la Finanțele Publice care pe lângă salariul uriaș mai iau șpagă cat pot stresand și amenințând privații.
      Plus mai au și firme de consultanță și contabilitate unde acoperă ilegal toate manevrele celor care cotizează .

  2. Sic Tir Răspunde

    Stai se te vaicaresti pe facebook ca si cur vele mare militian esti si tu cu fata aia de antilopar afumat

  3. jojo Răspunde

    esti un domn bravo ! dar multi nu asa gandesc,cunosc un PENSIONAR,8000lei si se plange citat, NU MA REGASESC,nu stie ce sa faca ??toata viata a facut smenuri si smecherii,nu a dat bani pt, nimica si acum se da mare balena ci ca a muncit pt acesti bani !! copiii in functii ca doar este fata lu tata !! si tot asa o sa mergem la vot cu SOSOACA si cuCACAU . de nume nu mai comentez ; ACOLO SUS CINEVA NE IUBESTE !!!!

  4. apollo Răspunde

    Tipul e ok,nu e fomist,pune osul se implica atat ca politist ca si ca cetatean! Din partea mea are respectul meu! S-a desolidarizat public de cei care in ultimele luni de serviciu inainte de pensie lucreaza nonstop pentru a avea un brut mai mare si de aici normal o pensie mai mare.Face cinste Politiei Romane si uniformei pe care o poarta!

  5. radical2 Răspunde

    Mai sunt și polițiști care gândesc și cu bun simț. Din păcate puțini. Restul… Gunoaie ordinare.

  6. apropo Răspunde

    Următorul pas, candidat la parlamentare.

    • c-block Răspunde

      Altul care se autopropune și zice că “…. sunt Radu Panait…….”???? Bine că și ăla ajuns deputat că nu mai auzi de el. Așa cum anticipasem.

  7. Rita Pavonea Răspunde

    Papagalul asta a fost mai mereu un “gica contra”,n-a fost niciodata un politist cu coloana vertebrala!!Papagalul se da mare ca are 4700 de lei,dar kktul nu spune ca face parte din detasamentul de mascati ,DSPI (detatsamentul special de protectie si interventie, compus din vreo 10 politisti la nivel de judet ) unde sporul este de 50% din salariu ,asta pe langa alte sporuri babane,de care politistii adevarati nu benefciaza ! Sporul la vechime pentru cei din DSPI este de 1 an la 1 an,adica el “munceste” un an dar i se calculeaza doi ani !! De ce nu specifica si cate “interventii” a avut anul trecut ?De cate ori si-a pus viata in pericol pentru cei 4700 de lei ?Papagalul este finul penalului din Alba, un arivist acuzat ca a facut fratie cu clanurile interlope,dar care s-a lipit de pnl-isti doar ca sa mai prinda un ciolan, fiind numit prefect cu salar net de aprox. 15000 de lei lunar,desi pensia de “politist” a penalului, iesit la pensie la 47 de ani, este de aproape 10.000 de lei !! Politistii adevarati sunt cei care sunt zilnic in strada,in unele cazuri cu salarii mai mici decat ale politistilor locali,nu cei ascunsi sub o masca si care au doua trei interventii pe an,si alea pe la evazionisti sau contrabandisti ,fara a-si pune vreodata viata in pericol !!

  8. Scarba Răspunde

    99% din oameni nu au inteles nimic: omul si-a creat un fan base din subdezvoltati mintal care pun botul la toate mizeriile pe care le posteaza. Daca e chemat si in timpul liber sa mearga la lucru, cand mai gaseste atata timp liber sa posteze ca toate vedetele de carton, pe facebook si prin alte parti?

    Nu ati inteles: el castiga din social media. Castiga nu doar bani, ci si capital de imagine. Capital care l-a ajutat sa isi vanda cartea, si de care se va folosi pe viitor sa se propulseze in alte functii.

    Un ipocrit monumental si nerusinat, care incearca sa pozeze in martir tarand pe altii prin noroi. Cand tu incerci sa te pui intr-o lumina pozitiva, aratand cu degetul catre altii, este clar ca esti un ratat. E ca si cum ai spune ca un drum cu gropi e mai bun decat un drum cu gropi mai mari.

    Mentalitate de viitor politician, ca doar aia fac asemenea circ ieftin in fata populatiei.

  9. Selfie Răspunde

    Mariane vezi ca ai uitat sa postezi pe facebook si cand te stergi la c ur. In timp ce tu stai pe facebook alti oameni lucreaza. Mai lasa vrajala asta ieftina ca nu esti tu buricul universului. Altii tac si fac fara sa trebuiasca sa se laude cu asta, pentru ca e ceva normal. Tu trebuie sa iti faci reclama si cand te impiedici de tocul de la usa. Cu ce esti tu diferit fata de curvele alea ce apar in emisiune la Capatos, in cazul asta? Numai alea se mai pozeaza si dupa ce trag apa la wc.

  10. Caterpillar 3406B Răspunde

    Odată am mâncat singur o portocală întreagă.

  11. apollo Răspunde

    Rita ai dreptate…politistii au salarii atat de mici incat de rusine nu le posteaza..Am incercat de curios daca tot se plang ca nu se descurca ,sa vad pe site ul lor ce scrie in declaratia lor de vedere cu privire la venituri..Cred ca mai usor accesezi informatii despre Mossad decat despre veniturile (foarte mici) ale politistilor (adevarati).Am incercat si la locali…si ce sa vezi…acolo s-a putut…salariii au cei drept foarte mari…12000…da pe tot anul nu pe 2 luni (ca la altii,stim noi cine) pana la 40000 cei care sunt cu toate gradele si pe studii superioare si care sunt cativa…Deh,desi se lucreaza impreuna nu mananca la fel…

  12. Gogu Styuk Răspunde

    Daca nașul prostalăului a ajuns prefect de bucurești, râma probabil ar vrea să ajungă ministru pnl-ist !!De aia-i linge-n cur pe noii guvernanți ! El ia o căruță de bani pe degeaba,că niște fraieri pun botul la elucubrațiile lui de “mare scriitor” !😀🤪🤣👍

  13. obiectiv Răspunde

    Gogule imi dai un exemplu de elucubratie (aberatie)? Unul singur! Daca faci fapte bune si mergi si duci amaratilor alimente inseamna ca o faci ca sa intri in politica? Daca a postat ,a facut-o ca sa-i indemne si pe altii sa o faca,pentru ca e atat de usor in tara asta sa faci bine…cu cateva zeci de lei investiti in alimente(nu in pacanele sau pariuri) faci fericita o familie sau un copil neajutorat.Eu inteleg ca deranjeaza foarte mult ca are curajul sa faca public putregaiul din sistem dar daca ar fi macar 10% dintre politisti ca si el ar fi bine! Iar despre Traian Berbecenu nasul lui numai de bine,a destructurat retele de hoti de utilaje mergand pe cont propriu pentru asta in Ungaria..si ,,mafia nu l-a iertat”..Pana la urma a adevarul a iesit la iveala si a fost reabilitat.Pentru ei si altii ca si ei tot respectul,munca de politie nu inseamna doar salarii si avantaje inseamna si vocatie si a fi de partea legii si dreptatii intotdeauna si neconditionat!

  14. Kempesu Răspunde

    Rața i dreaqu de frustrați !!cautati-va un serviciu!!!

  15. Doina Răspunde

    Parca jandarmii și pompierii au mai mult bun simț :nu i-am auzit vreodată ca nu le ajung salariile, un pic de decență n-ar strica nici,, fomistilor” din Poliția Română!

    • Jegmenderia Răspunde

      Da da jandarmii cu bun simt. Cand sar 10 jandarmi pe o persoana sau? Ca singuri n-au tupeu.

  16. Ilfred Răspunde

    Un gunoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.