PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Radu Cristescu : Uniţi cu toţi putem scăpa de hoţi. De hoţii de la UDMR!

Deputatul PSD Radu Cristescu a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, susţinută cu ocazia Micii Uniri, că sătmărenii români doar uniţi pot să scăpa de “hoţii de la UDMR”.

“Uniţi cu toţi putem scăpa de hoţi, sau, uniţi cu toţii putem scăpa de hoţii de la UDMR, care de 30 de ani sufocă acest judeţ. Este o caracatiţă formată în jurul acestei organizaţii, că nu pot să îi spun partid, sau mai bine zis un grup infracţional organizat la nivelul judeţului Satu Mare condus de Pataki Csaba şi de Kereskenyi Gabor”, a spus Cristescu.

El a spus că românii trebuie să fie uniţi pentru a avea conducerea judeţului.

“Trebuie să ne unim ca peste 4 ani să avem la conducerea judeţului şi preşedinte de Consiliu Judeţean şi primar români. Atât dl. Pataki cât şi Kereskenyi au venit ca milogii la PSD să ne roage să nu facem alianţă românească. I-am trimis la plimbare, s-au dus la PNL unde au găsit înţelegere în persoana, nu pot să îi spun domnul, Albu şi a lui Cozma, şi aţi asistat cu toţii la acel blat ordinar din campanie în care s-au făcut că se înjură dar după alegeri au bătut palma, trădând interesele locuitorilor judeţului Satu Mare, de aceea fac apel către cei 65% dintre români ca în ziua Micii Uniri să ne unim cu toţii că doar împreună putem să învingem şi să nu se mai ia după unii lideri ale căror interese sunt altele decât interesele judeţului. Acest judeţ şi acest municipiu au fost trădate”, a mai spus Cristescu.

El a arătat că sătmărenii se vor cutremura când va dezvălui câţi bani se fură în judeţul Satu Mare şi către cine se duc aceştia. În opinia sa, licitaţia pentru salubrizarea municipiului Satu Mare a fost câştigată de către o firmă din Bihor deţinută de o firmă din Ungaria iar acum se încearcă şi la Consiliul pentru Soluţionarea Contestaţiilor rezolvarea contestaţiei.

“În ultimii 30 de ani pentru UDMR nu prea există justiţie, DNA, parchete, doar câteva cazuri izolate”, a punctat acesta.

Cristescu a spus că va dezvălui inclusiv unde se dau comisioanele pentru câştigarea lucrărilor în judeţul Satu Mare.