Ultima actualizare: ieri, 20:44

Radu Cristescu PSD
Locale

VIDEO. Radu Cristescu : Uniţi cu toţi putem scăpa de hoţi. De hoţii de la UDMR!

Deputatul PSD Radu Cristescu a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, susţinută cu ocazia Micii Uniri, că sătmărenii români doar uniţi pot să scăpa de “hoţii de la UDMR”.

“Uniţi cu toţi putem scăpa de hoţi, sau, uniţi cu toţii putem scăpa de hoţii de la UDMR, care de 30 de ani sufocă acest judeţ. Este o caracatiţă formată în jurul acestei organizaţii, că nu pot să îi spun partid, sau mai bine zis un grup infracţional organizat la nivelul judeţului Satu Mare condus de Pataki Csaba şi de Kereskenyi Gabor”, a spus Cristescu.

El a spus că românii trebuie să fie uniţi pentru a avea conducerea judeţului.

“Trebuie să ne unim ca peste 4 ani să avem la conducerea judeţului şi preşedinte de Consiliu Judeţean şi primar români. Atât dl. Pataki cât şi Kereskenyi au venit ca milogii la PSD să ne roage să nu facem alianţă românească. I-am trimis la plimbare, s-au dus la PNL unde au găsit înţelegere în persoana, nu pot să îi spun domnul, Albu şi a lui Cozma, şi aţi asistat cu toţii la acel blat ordinar din campanie în care s-au făcut că se înjură dar după alegeri au bătut palma, trădând interesele locuitorilor judeţului Satu Mare, de aceea fac apel către cei 65% dintre români ca în ziua Micii Uniri să ne unim cu toţii că doar împreună putem să învingem şi să nu se mai ia după unii lideri ale căror interese sunt altele decât interesele judeţului. Acest judeţ şi acest municipiu au fost trădate”, a mai spus Cristescu.

El a arătat că sătmărenii se vor cutremura când va dezvălui câţi bani se fură în judeţul Satu Mare şi către cine se duc aceştia. În opinia sa, licitaţia pentru salubrizarea municipiului Satu Mare a fost câştigată de către o firmă din Bihor deţinută de o firmă din Ungaria iar acum se încearcă şi la Consiliul pentru Soluţionarea Contestaţiilor rezolvarea contestaţiei.

“În ultimii 30 de ani pentru UDMR nu prea există justiţie, DNA, parchete, doar câteva cazuri izolate”, a punctat acesta.

Cristescu a spus că va dezvălui inclusiv unde se dau comisioanele pentru câştigarea lucrărilor în judeţul Satu Mare.

60 comentarii

  1. Grasu Răspunde

    Cristescu este replica la Valer Marian !!!

    • Adi Răspunde

      Felicitări domnule deputat aveți perfectă dreptate , un procent de 35 la sută din populație ne decide soarta. Sunt de o răutate și ura față de români ieșită din comun .Atât Primarul cât și la Consiliul Județean , ne vorbind de spital este formată o caracatița care fură tot ce se poate . Oamenii legii trebuie să studieze aceste semnalari și sa ia măsuri cu aceste grupuri de hoți din banul public .

      • vatra Răspunde

        te referi la 35 % romani

        • Vatra Răspunde

          Nu la 35 la sută unguri , așa arată recensământul sunt 34.84 la sută unguri .

        • Pista a Trapista Răspunde

          Daco-Romani eventual!Rasa asta minunată,mioritică!

          • Horty

            Să vezi când îl ia pe Csabi &Gabor cum te kaki pe tine ,mioriticule hun .

          • Pick salamy

            Huni au descalecat în balega de la iapa lui Horty .

          • realitatea

            @Pick salamy. Iar alții în căcăreze de oaie. Diferența e că unii au rămas cam la același stadiu de involuție. Și se și mândresc cu asta!😱

      • Nelu Răspunde

        Păcat că mai respiri!Gunoiule!Ar fi mult mai bine dacă ai fii la 2,5 metrii adâncime in Pământ!Păcat că nu există Dumnezeu!Există numai pentru Oalele Sfinte ca Socolan,Chisu,Marinică,Chindris,Bolos,etc…..

      • 3.14 Răspunde

        Adi tu te faci sau asa esti tu? Daca te faci at… ai grija sa nu ramai blocat!

    • Dorin Răspunde

      Supăra adevaru ungurilor , șovini ce sunteti, vă pune Cristescu la treabă pe la procuratura .
      Parcă e tarlaua mamei voastre așa vă purtați cu noi românii dar vă vine rândul Gabor , Tarr și alți împuțiți și aroganți de unguri.

    • Adrian Răspunde

      FELICITĂRI DOMNULE DEPUTAT
      Unguri se uită la români ca la slugi , au furat orașul și județul de ani buni .Trebuie puse cătușe la doi , trei să vedeți cum se liniștesc.
      Deja e prea mult parcă ești în Ungaria și chiar mai rău. La pușcărie.

    • Ion Răspunde

      Asa cum spui!Bine grăit!Păcat că că nu există Dumnezeu!Dacă ar exista,acest RAHAT ar trebui să fie mort in cancer la prostată,nevastă-sa in cancer la col uterin cu dublă metastază la ambii sâni,iar copiii in Glioblastom sau Leucemie!

    • Vadim Răspunde

      La ce sumă se ridică chiriile plătite de municipalitate popilor unguri ?

    • Norick Răspunde

      Opincar imputit. Cuman sau peceng sau slav , nu se stie. E opincar imputit.

  2. cârcotaş Răspunde

    De dragul românismului va trebui să vă votăm pe voi că hoţia românească e mai bună decât cea ungurească. Toţi sunteţi la fel. Dacă ştii că se fură du-te fă denunţ la poliţie nu veni cu poveşti. De fapt asta e datoria opoziţiei, să divulge orice derapaj.

  3. Jack Răspunde

    Ce frumos suna din gura unui Psd-ist, FSN-ist, PCR-ist: “… in ultimii 30 de ani.. “. Bine ca nu crapa tavanul nene deasupra ta. Aceste cuvinte ar trebui tiparite in fiecare manual scolar: IN ULTIMII 30 DE ANI

  4. cârcotaş Răspunde

    ,,Cristescu a spus că va dezvălui inclusiv unde se dau comisioanele…” Aici ai dreptate, vouă ar trebui să vise dea. Sunteţi şi obisnuiţi şi merituoşi.

  5. Robi Răspunde

    Pacat ca un politician asa vrea unire!

  6. Smile Răspunde

    Eşti o mare curvă Cristescule, ai primit ordin de la Govor, că nu sunteţi şi voi la guvernarea judeţului, dacă aveau un vicepreşedinte PSD la judeţ, nu făcea câcatul ăsta nici o conferinţă, totul era bine atunci, Cristescu e un câine care latră la ordinele pe care le primeşte.

  7. Barracu Răspunde

    Te-ai trezit delirand iarasi gunoiule? Erai un neica-nimeni hot de masini, un tepar de 2 lei. Iar acum esti lingaul lui Govor. Las’ ca-ti vine randul si tie!

  8. a Răspunde

    Asteptam cu interes dezvaluirile. Daca sunt adevarate, cei competenti sa treaca la treaba. Daca sut mknciuni omul trebuue aruncat in vasul de portelan cu scurgere automata.

  9. horica Răspunde

    daca nu il reanimezi pe prietenul tau valerica marian, ala care avea biroul in garajul tau, nu are farmez sa croncani. sa fie si cineva in opozitie cu govoride in partiduletul asta de lingai si ciurucuri. ps raducule nu dai tu jos ungurii esti mai ticalos ca ei

  10. m Răspunde

    Ce-mi place când se umflă hriscasul in udemereu!Vine vremea…

  11. vatra Răspunde

    din pacate si acuma Poti Sa Dau mana sovini discriminare nu se poate face asa ceva unde este civilizatie ADI DORIN CARCOTAS IN america NU AM CURAJ SA ZIC LA NEGRU NEGRULE iar voi public jigniti si nu va mancat puscaria??

  12. One+ Răspunde

    E coincidență faptul că toate postările pro Cristescu de pe acest articol au greșeli de gramatică, ortografie și punctuație?

    • One ++ Răspunde

      Învață să scrii hunule și apoi comentează sau ai uitat să descaleci .Actuala conducere a maghiarizat tot ,scoli , licee, au pus mâna pe toate clădirile date popilor care iau chirii de zeci de mii de euro pe luna.

      • One+ Răspunde

        Te-ai simțit pe bună dreptate. Fă ceva cu semnele alea de punctuație că migrează după capul lor și nu e ok!

  13. Mae Răspunde

    Bine ca acuma te-ai trezit ce ai de făcut ? Nu va dați seama ce fac ungurii maghiarizeaza tot școli numai teșei poftiți ba Treziți-vă !!!!! Sìnt de trimiși toți dincolo de buda !!!!

  14. Eu Răspunde

    Raducu ! Eran sigur ca tu nu esti Satmarean ! De unde naiba sa fie UDMRul de 30 ani la conducerea judetului. Mai baiete ia-o mai incet bre ca nu-o sa rezisti pana la capat.

  15. P. Ș. D. satu mare Răspunde

    Mai Cristescule te-ai trezit și tu,la sfatul porcului de govor. Mai mari hoti și nemernici ca voi nu prea sunt multi în acest județ. Ai uitat câte excrocerii ai făcut pe unde ai umblat.O să ti le aduc aminte cât de repede.Pana atunci să auzim numai de bine mă disnoule.

  16. Pită cu unsoare Răspunde

    Câți dintre cei care înjură acum ungurii făceau coadă, pe vremea răposatului, la Dacia după cafea și dunakavics?

  17. H&R Răspunde

    Apoi am scapat de hoti acum putin, chiar voi sunteti PSD-ul. Restu’ stii: M UE PSD. Invata bine, ca e un slogan bun si indragit.

  18. radical2 Răspunde

    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  19. Angel Răspunde

    @ion să scrii asemena lucruri la adresa oricărui om și familia lui denotă a boală psihică care necesită tratament. Pt binele tuturor sper in faptul că nu ai copii, și nu văd postarea ta. Dacă da, recomand organelor competente să facă o vizită la domiciliu pt binele lor.

  20. Euh Răspunde

    Csaba Toma=mai mare hot ca tine nu exists.Esti ciuma ungureasca! Sa ne sugi pe toti romanii,,si pe Cristescu!!!Pofta MARE !!!

  21. Norick Răspunde

    De cind e rrumania mare , numai si numai Ardealul a fost jefuit de bucurest.

  22. Marshall Răspunde

    Matematica PSD-ista.
    Cum sa aiba iudemereul 30 de ani la primarie ?
    Ai uitat de Horica si de cel mai iubit om dintre pamanteni Coica, astia doi specialisti precis au avut vreo 8 ani impreuna.
    Sau cea mai tare firma din tara , Tehnic Assist nu mai prinde lucrari ?

  23. Soul Răspunde

    Buna seara tuturor.
    Doar asta nea mai lipsit inca un om minunat din PSD.
    Ce interesant cand ei au fost la conducere in judet atunci timp de 4 ani nu sa intamplat nimic. “Domnul” Coica e asa mare magician ca in buzunarul lui au aparut bani asa din senin.
    Nu stiu cine se crede nici asta, ca arata cu degetul, prima data faceti curatenie la voi acasa, mare PSD… si apoi aratati cu degetul. E adevarat cu toti fura in politica nea obisnuit deja.
    Intrebarea e doar CAT se fura, daca pe langa faptul ca mai dispar banii judetul merge in fata eu sunt multumit.
    Dar din pacate cand PSD a condus tot circul asta nu a mers nimic nicaieri, eventual doar in spate.

  24. :))) Răspunde

    Raducule,zine si cum v_ati impartit pumni si v_ati rupt camasile in sediul psd tu si govor,ca alea sunt interesante…..sunteti de toata rusinea,nu va mai scoateti nasul in public ca rade lumea de voi si cu curul!

  25. Cetatean Răspunde

    Domnul Cristescu. Sunt un vecin al mamei d-voastra.. Spune-ti-mi va rog mama d-voastra este unguroaica ??? Și ce pensie are ?????

  26. Pnlist Răspunde

    oare asa sa fie ?

  27. Avasiloaie Ieseanul Răspunde

    Valeu boieri mari, vazusi oarice la vietile meli, da cata furaciune facusi la Bucale, nu vazui in Ardealu, toata lumea cunoasce ca romanasii si tiganusii se facuse mai marii banditii peste tot, nu numai europa, ba peste mari si tarisoare.

  28. Hitler Răspunde

    Muuuuiiiiieeeeee PSD!

  29. Observator Răspunde

    Hoții strigă hoții ! Acu , eu știu care e problema voastră , a TUTUROR politicienilor – aveți o competiție între voi , care fură și care minte mai mult ; de-aici și conflictele – să zicem – nu de opinii politice , nu de reforme , nu de ideologie , nu de prosperitate a omului de rănd și a tării . In toate aceste ecuații contați doar VOI , clasa politică . Pentru liniștea ta , Cristescule , sunteți la egalitate ; toti furați și mințiți la fel , doar că-n intervale de timp diferite și de pe …..paliere diferite ! Apropo , următoarea legislatură din care partid ne dai ….lecții ?

  30. anti ciumar Răspunde

    HOTU STRIGA HOTII!!!!!

    e o competitie mare pe acolo la cine fura mai mult

    • Activist Răspunde

      mai întreținute.Din ce ai trăit pana ai ajuns deputat? Ai fost întreținut de femei pe care le-ai ruinat. Acum ca ai îmbătrânit aici nu se mai uita niciuna la tine. Poate ceva expirate de pe malurile Dâmboviței, care se mai uita la seriale turcești. Zici ca nu ai nimic cu ungurii. Atunci ce contează ca toată comisia era formata din maghiari ? Tie-ti place cum lucrează Florisalul ?? Ai văzut ce ” utilaje “au? De mine sa fie ai hotentoti dar sa tina orașul curat ca Florisaljl își bate joc. Si dacă ești asa de bine informat cu neregulile celor din politica atunci de Cozma, Beny , Bud nu ne spui nimic sau și ei sunt imaculati ca tine ?

  31. Tot eu. Răspunde

    Cine știe de ce se taie balustrada de la urcare pe podul Golescu după biserică ?
    Sau scos 16 elemenți a câte 2 metrii, egal 32 de metrii de balustradă.
    Aștept comentarii, pe bune.

    • H&R Răspunde

      Pe ambele capete este cate o biserica. Care biserica?

      • altu fără bmw Răspunde

        Biserica va fi drive-in??? Măi să fie!!! Și mai ziceți că biserica ortodoxă nu ține pasul cu vremurile noastre! Dar cred că dacă mai trăiesc încă pe atât cât am trăit și tot nu o să pricep de ce trebuie biserică ortodoxă la ambele capete ale podului. Serios.

    • Unu' Răspunde

      “S-AU scos … x METRI de …”!!! Pe bune!

    • Adi Răspunde

      Se face o biserică unguresaca și le face drumul, nu mai au pe ce să cheltuiască banii primiți de la satmareni pe chirii popii unguri .

  32. Tot eu. Răspunde

    Dinspre Careiului.

  33. Tot eu. Răspunde

    @!!!!
    Mă p-ș pe tine, că-atule….pe bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.