PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Atacul de lângă McDonald’s: Minorul (16 ani) care a înjunghiat un alt minor, lăsat liber

Minorul de 16 ani care a înjunghiat aseară un alt minor, în vârstă de 15 ani, lângă restaurantul McDonald’s din municipiul Satu Mare, a fost lăsat liber de procuror. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Față de minorul de 16 ani, care la data de 26 februarie a agresat un băiat de 15 ani, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile, informează Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

Reamintim că un adolescent, în vârstă de 15 ani, a fost înjunghiat în spate de un alt minor, în vârstă de 16 ani, lângă McDonald’s Satu Mare. Totul s-a înâmplat vineri seară, în jurul orei 19.00, pe fondul unor neînțelegeri între cei doi. Agresorul a fugit de la fața locului, dar a fost prins de polițiști în zona cimitirului de lângă podul Decebal.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare cu plăgi superficiale la nivelul umărului și a omoplatului, dar și cu o plagă mai adâncă la nivelul scalpului. Minorul a fost supus unei examinări cu un computer tomograf.