Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO/VIDEO. Atacul de lângă McDonald’s: Minorul (16 ani) care a înjunghiat un alt minor, lăsat liber

Minorul de 16 ani care a înjunghiat aseară un alt minor, în vârstă de 15 ani, lângă restaurantul McDonald’s din municipiul Satu Mare, a fost lăsat liber de procuror. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Față de minorul de 16 ani, care la data de 26 februarie a agresat un băiat de 15 ani, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile, informează Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

Reamintim că un adolescent, în vârstă de 15 ani, a fost înjunghiat în spate de un alt minor, în vârstă de 16 ani, lângă McDonald’s Satu Mare. Totul s-a înâmplat vineri seară, în jurul orei 19.00, pe fondul unor neînțelegeri între cei doi. Agresorul a fugit de la fața locului, dar a fost prins de polițiști în zona cimitirului de lângă podul Decebal.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare cu plăgi superficiale la nivelul umărului și a omoplatului, dar și cu o plagă mai adâncă la nivelul scalpului. Minorul a fost supus unei examinări cu un computer tomograf.

24 comentarii

  1. Haha Răspunde

    Pai , na, daca nu s-au facut manifestatii si dezbateri furtunoase in presa ! Parca ceva de genu era ?!

  2. H&R Răspunde

    În RO trebuie să moară cineva să se întâmple ceva. România mare, cine fură are.

  3. Satmarean Răspunde

    Nu pot să cred așa ceva !!!. Care procuror a fost de serviciy și a luat i asemenea decizie și hotărâre ???. Nu e pisibil așa ceva !!!

  4. Jan Răspunde

    Poi nu e un pericol public ???. Să porți asupra ta un cuțit pe stradă . Care procuror și-a permis o astfel de greșeală ???.

  5. Muresan Răspunde

    Este inadmisibil așa ceva !!!. Toată munca polițiștilor și a noastră celor de la portalsm e zero ???.

  6. Unu Răspunde

    Trebuia să moară victima ca să fie reținut agresorul ???

  7. D. Trump Răspunde

    este mai usoara munca procuraturi cu ne-purtatorii de masti

  8. Elisabeta Răspunde

    Cum adică liber ???. Mi-e frică să mai ttec pe stradă de acum !!!. Ce siguranță mai am ???. Din moment ce procurorii îi lasă liberi imediat pe criminali ???

  9. dr.Raed Răspunde

    pai si berbecul ala ce a omorat-o pe fatuca aia pe trecerea de pietoni de pe paulestiului este liber,si ala care ia omorat pe cei doi baimareni in ziua de craciun si ala e liber

  10. Sabina Răspunde

    Domnule comandant Stan , luați poziție vă rog, dar ce treabă-i asta ?

  11. H&R Răspunde

    Numai cine nu poarta masca e amendat sau trantit de sol. Orice poti face daca ai masca.

    • Ccc Răspunde

      H&R ascunde-te și dispari dracului de pe aici !!!.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Și zici că nu are dreptate? Pentru că impresia generală este că băiatu cam are dreptate. Ăștia este cei mai kremenali, ăștia care nu are mască. Ceilalți care sparg bănci sau duc fetitze la produs sunt doar niște bieți antreprenori în ochii unora.😱😱🤮💩

      • H&R Răspunde

        @Ccc Du-te si ia-ti pastilele. Ai reusit sa fugi de la psihiatrie? Te prinde si te duce inapoi. Nu ai sanse , esti prea-prea prost. Cacat cacacios in cur = Ccc

        • Unu Răspunde

          H&R vezi-ți de treabă și termină cu prostiile. Eu cred că tu ar trebui să iei pastile și să faci un tratament serios fiindcă ai mari probleme cu mansarda !

          • H&R

            @Unu care alte multiple personalitati pe acest site dar cred in mai multe locuri pe web. Nu baga ciocul unde nu trebuie. Vezi de treaba ta domnule.

  12. Vlad Tepes Răspunde

    Partea vatamata ar trebui sa faca contestatie la ” masura neluarii vreunei masuri” dar mai mult i-as indemna sa faca o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii.
    Oamenii astia care au puterea absoluta in mina si si-o exercita numai impotriva celor care nu poarta masca, lasind liberi viitori criminali, trebuie sa fie anchetati la rindul lor.

    • H&R Răspunde

      Problema este ca nu prea am incredere in justitia din RO. Daca ai bani sau esti baiat cu bani gata sau parintii au banii cat vrea ei, se poate rezolva orice in tara asta. Vezi cazul din Baia Mare, care de Craciun a ucis doi oameni. Liber domnule. Daca furi o paine, ai 1 an deja din start la penitenciar. La noi cum sunt pensiile si salariile, adica cine are mai mare, in acel raport sunt si condamnarile. E un fel de evul mediu. Pe pamantul asta nu este dreptate.

  13. El Răspunde

    Oameni prosti si fara minte, judecati o persoană fără să o cunoașteți. Nu v-ati pus intrebarea, daca persoana acuzată se afla în legitima aparare?

  14. Nagasaky Răspunde

    Da, dati numele procurorului sa stim si noi cine nu ia masuri corecte. Portalsm cititorii vor sa stie .

  15. Nicusor Răspunde

    Masca sa porti aia ii important……Bagami-as p..a in mortii ma-ti de tara bananiera. O sa ajungem ca in Brazilia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.