PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LIVE. Radu Cristescu: „Vreau să cer demisia primarului municipiului Satu Mare”

Deputatul PSD Radu Cristescu a transmis, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PSD, că vrea să ceară demisia primarului Kereskenyi Gabor.

Totul a pornit de la discuțiile din ultimele zile legate de renovarea Centrului Nou din municipiul Satu Mare, Cristescu precizând că în ciuda faptului că sunt bani europeni, ei nu trebuie furați. El a transmis, totodată, un mesaj partidului UDMR să îl retragă la timp pe actualul edil, pentru o bună imagine a partidului.

„Am văzut cu toții ce amploare au luat discuțiile referitoare la renovarea platoului din Centrul Nou. Am avut o postare în acest sens care a inflamat foarte mult spiritele. Este lăudabil faptul că primarul vrea să facă, să modernizeze acel platou. Eu nu asta am zis. Am zis doar că se pun câteva întrebări. Chiar dacă sunt bani europeni, ei nu trebuie furați. […] Acea piatră cubică, granit și marmura puteau fi refolosite în acel proiect.”, a spus Radu Cristescu.

El a mai spus că în ceea ce privește Centrul Vechi din muncipiul Satu Mare, deja s-a făcut licitația și a fost, de asemenea, câștigată, fără aprobare de la București.

Deputatul PSD a afirmat că va organiza un referenum pentru schimbarea din funcție a primarului Kereskenyi Gabor.

PortalSM a transmis în direct conferința de presă: