Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

LIVE. Radu Cristescu: „Vreau să cer demisia primarului municipiului Satu Mare”

Deputatul PSD Radu Cristescu a transmis, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PSD, că vrea să ceară demisia primarului Kereskenyi Gabor.

Totul a pornit de la discuțiile din ultimele zile legate de renovarea Centrului Nou din municipiul Satu Mare, Cristescu precizând că în ciuda faptului că sunt bani europeni, ei nu trebuie furați. El a transmis, totodată, un mesaj partidului UDMR să îl retragă la timp pe actualul edil, pentru o bună imagine a partidului.

„Am văzut cu toții ce amploare au luat discuțiile referitoare la renovarea platoului din Centrul Nou. Am avut o postare în acest sens care a inflamat foarte mult spiritele. Este lăudabil faptul că primarul vrea să facă, să modernizeze acel platou. Eu nu asta am zis. Am zis doar că se pun câteva întrebări. Chiar dacă sunt bani europeni, ei nu trebuie furați. […] Acea piatră cubică, granit și marmura puteau fi refolosite în acel proiect.”, a spus Radu Cristescu.

El a mai spus că în ceea ce privește Centrul Vechi din muncipiul Satu Mare, deja s-a făcut licitația și a fost, de asemenea, câștigată, fără aprobare de la București.

Deputatul PSD a afirmat că va organiza un referenum pentru schimbarea din funcție a primarului Kereskenyi Gabor.

PortalSM a transmis în direct conferința de presă:

26 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    auzi mai infractorul. Primarul A FOST ALES !!!PUNCT. Tu ești un oportunist de doi lei care n-ai făcut nimic toată viata decât sa furi tot ce ai prins și trăiești de pe urma femeilor. Unele te-au întreținut ca amant, mama-ta te întreține de mila ca doar n-o face din pensia pt. care nu a muncit ci o face din pensia uriasa rămasă după taica-tau. Mars la furat. Nu te mai lega de cei aleși. Leaga-te de hoții din PSD și PN

    • UnMoldovean Răspunde

      Tu ce ai facut in viata comentatorule idiot?
      Ma unde intru tot de prosti dau ….. unde mai apari si tu…. laba mica….catelul verzilor huni

  2. c-block Răspunde

    “Și vrem să punem în locul lui din nou pe Coica că atunci nu există nici un pericol să se întâmple ceva în orașul ăsta. Nu la asta te-ai gândit?” Mare bagabont. Dar tot nu sunt lămurit cum a ajuns Cristescu deputat de Sătmar.

  3. vatra Răspunde

    copii va rog sa i se d-ea ceva in gura la omul asta si nu suzeta asta este orost de bubuie

  4. Smile Răspunde

    Radu Cristescu e un câine care latră la porunca stăpânului, face o declaraţie de presă, exact la puţin timp după ce au fost aleşii cei doi viceprimarii PNL la municipiul Satu Mare, când au fost aleşii vicepreşedinţii PNL la Consiliul Judeţean Satu Mare, la scurt timp, acest individ făcea o declaraţie de presă, motivul e simplu şi acelaşi, nu au prins un post de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, iar acum un post de viceprimar la municipiul Satu Mare, Mircea Govor cred că se simte mândru şi norocos cu un aşa specimen, cu greu găseşti un prost ca Cristescu în zilele noastre.

  5. Cetatean Răspunde

    Nesimțit ordinar. Vreau sa-ti pun și eu niște intrebari: – din ce bani ai trăit pana acum dacă nu ai nici un venit ??? – de ce nu întrebi al cui e blocul care se ridica și la care cara si Tarr și Beny ?? Știi bine al cui este dar te doare-n cur. – de ce nu întrebi de sefa de cabinet a prefectului ???? – a cui este masina cu care umbli și de ce e la tine ?? – vorbești de violenta domestica . Tu ? Cate din femeile cu care ești sau ai fost au scăpat nebătute??? – este adevărat ca ti-ai bătut fosta soție când era gravida și ai abandonat-o în pădure?? – de ce nu vi sa pui dovezile pe masa și apoi sa faci denunt penal ?? Ameninți CA VEI ADUCE DOVEZI DAR NU LE AI. – ce pensie de urmas are mama ta ???? – Ce ai cu ungurii ?? Tot tot timpul încerca să dai doar în ei. Pe Bud, Cozma Beny nu-i vezi ??? – în ce limba vorbești cu mama ta ??? Vreau sa-ti spun ceva ce sa nu uiți. Mulți avem dovezi reale despre tine. Cu mizeriile pe care le faci doar ne înverșunați împotriva ta și a hoților din PSD. Cere referendum. Primarul Nu va fi demis. Lumea îl apreciază dar apoi îți promit ca eu voi cere sa fi destituit pt incitare la invrajbire pe criterii etnice. Si nu glumesc corcitura ce ești între un oltean și o unguroaica. Mai am o întrebare??? În afara de blugii aia care-ti
    pocnesc pe burta nu mai ai alti pantaloni sa te prezinți duminica la conferința de presa ??

  6. Baba Hava Răspunde

    Da cine este aceasta făptura ..politica !?

  7. Aldo Răspunde

    E duminica, ora pranzului, iar tu iarasi dai conferinta de presa. Imi’vine sa borasc.

    • H&R Răspunde

      Poate trebuie sa faca ceva, sa umble gurita ca sa primeasca ceva mancare. N-am vrut sa scriu mai dur.

  8. vasile Răspunde

    Duminica du te la biserica, si mai lasa ne cu conferintele de presa. Avem un primar Kereskenyi care a facut si face mult mai mult decat au reusit predecesorii. Te legi de unguri si UDMR iar mama ta este de nationalitate maghiara. Ar trebui sa ne prezinti si un CV profesional din care sa vedem pe unde ai lucrat inainte sa ajungi deputat PSD cu ajutorul lui Govor. Ar trebui sa te linistesti, sa ti vezi de cariera ta si sa nu mai asculti de Govor. Roata se invarte iar acum sunteti in opozitie in municipiul si judetul Satu Mare in primul rand pe prostiile facute de Mircea Govor.

  9. Un sătmarean Răspunde

    Dar nu-i mai taie nimeni microfonul? A scuze, cum să-i tai microfonul… el este microfonul lui Mirciulică.
    Bravo Radu “Govor”. Nu-ți dai seama că te faci de râs lătrând la comanda stăpânului?
    Crezi că te mai crede cineva?

  10. 😎Europol😎 Răspunde

    Maaaai corcitura ce esti! Nu ti-e rusine sa dai in maghiari, cand di tu esti ungur pe jumatate! ☠️
    Imi vine sa ma pis pe tine cand te aud vorbind prostiii 🤮
    Latri cum iti spune Govor. Te faci de rusine om expirat de 2bani.
    Chiar tu / voi PSDul breti sa bagati bete in roata primarului privind reamenajarea Centrului. Sunteri de rasul lumii “frumosilor” 🤮☠️🤮☠️

  11. Stefan Răspunde

    Măi Cristescu Radu ! Cine ești ? Un boschetar al vremurilor Sătmarene Ceaușiste câmd taicătău procuror la comandă cu sora ta Adriana au făcut regulile în Satu Mare te dai mare și deștept ! . De câte ori ai fost la arest pentru beție și scandal ? Unde ai terminat liceu deșteptule ! La Livada ? Făra frecvență ? Ești critic politic a cui ? PUNR ? PMP ? PSD ? Unde nu ai mai fost ca să te cocoțeși de un scaun ? Poate la vila ta din America ? În România ești muritor de foame conform declarației de avere. Rusine oportunistule.

  12. UnMoldovean Răspunde

    Rau ati ajuns fratilor de peste Prut.
    V ati convertit toti udemeristi…. RUSINE! Ati uitat de poporul roman, si pentru 2 lei vindeti si tara.
    Bagatori de seama , pupincuristi de “mari romani” care tin cu Gaborul si Gaborii si Mustacel si tot borfasii, nu sunteti altceva decat “ciuama aia rosie” de care tot latrati ca niste caini nebuni.
    Hotul nu are culoare politica, nici nume, nici natie. Oare cati bani incasati voi , astea mari patrioti de la udemeristii secolului pentru comentariile aste? Ati vandut si sufeletele! RUSINE RUSINE.
    Sunteti otrava pentru o intreaga comunitate! Nu conteaza ca e unguri sau chinez, HOTUL este hot si trebuie STRIGAT pe nume!
    Si omul asta, orice caracter sa fie, e mai MARE PATRIOT Ca voi toti impreuna NATIE LUI GABORI SI MUSTACEL. Va pup din tara romanilor adevarati.

    • Eu Răspunde

      UnMoldovean, Daca taceai … stii continuarea ? Sunt ferm convins ca tu mare PSD-ist ai luat mai multi bani pentru comentariul tau INFECT ,decat cei ce umbla cu ochii deschis in oras si vad dezvoltarea Satmarului. Orasul este in miscare ,chiar se misca ceva in sensul bun al cuvantului.Nu etnia face diferenta ca Primar, bunul gospodar ,dorinta de a face ceva si de a arata ca se poate si la Satu Mare . Caini latra ,caruta merge mai departe .

      • UnMoldovovean Răspunde

        Tu te ai nascut sa fii sclav, corcitura de popor, fara idei, fara scop in viata.
        Latrii ca sa nu taci. Esti complice cu hotii care in timp ce voi aplaudati primarul vostru de Hun, ei fac afacerea secolului…. Te bucur ca primesti un metru de asfalt din banii tai, pentru ca inainte primarul fura cu caruta si nu facea nimic. Cu putin te cumpara lumea. Ptr ca esti orb si prost.
        Asta e cand n ai plan de comparatie. Clar ca Mustacelul si Keserke e mai bun ptr tine, ca ti a aruncat aici incolo ceva, dar unde e Satul Asta Mare de Oradea si de Cluj? Unde??? Natie de prosti…..de mamaliga si salona cu bundas….. In sahara daca te pune omul tot esti multumit de nisip….. prastie

    • Romanistan citizen Răspunde

      @UnMoldovean. În 2012 când ați avut guvernul USL-ALDE cum ați vrut voi, cu majoritate ca niciodată !!! numai pe vremea feseneului mai era așa, cum primar (Coica) și președinte de CJ (Ștef) exact cum ați vrut voi totuși 4 ani ce ați făcut??? Așa-i că mai nimic? Inaugurararea a 4 tomberoane de gunoi în Soarelui, prelungirea contractului 8 ani ilegal !!! din pix contrar promisiunilor cu Florisal?? Să continui??? Stai jos și taci. Dacă nu-ți place du-te înapoi în Moldova dragă sau ia-te de braț cu primarul tău drag și du-te cu el înapoi la Vînju Mare. Dai în grop la foc continuu de prost ce ești!!!😱🤮💩🤢🤢

      • UnMoldovovean Răspunde

        Auzi Unguristanule…. voi la Satmaristan atat de prosti sunteti ca cei din Burkina Faso au de invatat de la voi-…… doar conducatori mafioti cretin hoti ati avut…… si ptr ca asta meritati.
        Te bucur ca ti a arunca Hunul cu Maghiaru cate ceva si deja tie bine……. de aici se vede cat de sclav esti……
        de coloana ai auzit? ca de mamaliga cu boroskola iti vinzi familia……te bucur ca a venit mecdonaldsul la tine….saracule de 2 bani…….burger bagi in tine de 5 lei? Iar cand Orbanistan cumpara pe bucati orasul tau nu mai scoti o vorba…..ca e bine……
        Corcitura prost fara colon fara caracter……… Tepes cu voi.

  13. Țiganu Răspunde

    Când va fi o conferință presă cu tema de ex: îmbunătățirea calității de viață a cetățenilor orașului? Protejarea mediului înconjurător?
    Creșterea siguranței publice?
    Știți voi politici publice// sau nu prea?
    Urma “curului” în scaun e la fel (mă rog! depends on size) capul aduce diferența, să fie și un negro sau rrom , dar să facă ceva pt cetățenii orașului

  14. Un sătmărean Răspunde

    La câți dintre cei care au scris aici ai văzut că-l susțin pe Gábor?
    Toată lumea vorbeşte despre acest MARE PATRIOT cum îi spui tu.
    Da, patria lui este Republica Socialistă Govoria!

  15. Gyuri Răspunde

    🤣🤣🤣🤣
    Si eu mai vreau să văd America, încă odată.
    Nu am mai văzut-o, dar am mai vrut.
    Muie psd!

  16. unu Răspunde

    asta e jalnic e un dintos 2 valer marian , un alt rahat al lui govorache , cate crve au dansat la clubul de noapte, stie govor multe doar multi ministri au calcat pragul la mircea, sa nu uitam , tye doare mirciulica nu aveti nimic in satu mare 4 ani doar un caine ca si asta care latra duminica , conferinte de prea de 15 minute cat govor sta pe WC , nu va este rusine, primarul nu va fi schimbat niciodata ptoi organiza n referendumuri

  17. logica Răspunde

    Din cauza escrocilor ca acest individ “lider” PSD nu se acceseaza destule fonduri europene sa dezvoltam si noi tara asta ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.