PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Inundații la Satu Mare. Străzi şi gospodării inundate!

Inundații la Satu Mare. Mai mule gospodării din municipiul Satu Mare au fost inundate în această dimineaţă în urma ploilor.

Tot mai multe zone sunt afectate de vremea rea care a pus stăpânire pe Satu Mare. Zone precum b-dul Lucian Blaga, străzile Beregovo şi Balta Blondă și nu numai, sunt inundate în acest moment. Mulți localnici nu pot ieși din casa din cauza apei. Dacă în urmă cu câteva zile apa era mai mult în șanțuri, acum apa s/a revăsat în curți și pe străzi.

Meteorologii au emis in cod galben pentru judeţul Satu Mare. În intervalul orar 11 februarie, ora 12:00 – 12 februarie, ora 18:00 se anunţă precipitaţii abundente, ninsori temporar viscolite și polei. “Pe parcursul zilei de joi (11 februarie) și în noaptea de joi spre vineri (11/12 februarie) vor fi precipitații în majoritatea regiunilor, la început ploi apoi predominant ninsori. Se va depune strat de zăpadă, pe alocuri consistent. Local se va semnala polei sau ghețuş”, au tranmsis meteorologii.

Deși acum câteva zile apa predomină doar în șanțurile astupate de pe b-dul Lucian Blaga, de această dată predomină și în curțile oamenilor.