Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

VIDEO. Inundații la Satu Mare. Străzi şi gospodării inundate!

Inundații la Satu Mare. Mai mule gospodării din municipiul Satu Mare au fost inundate în această dimineaţă în urma ploilor.

Tot mai multe zone sunt afectate de vremea rea care a pus stăpânire pe Satu Mare. Zone precum b-dul Lucian Blaga, străzile Beregovo şi Balta Blondă și nu numai, sunt inundate în acest moment. Mulți localnici nu pot ieși din casa din cauza apei. Dacă în urmă cu câteva zile apa era mai mult în șanțuri, acum apa s/a revăsat în curți și pe străzi.

Meteorologii au emis in cod galben pentru judeţul Satu Mare. În intervalul orar 11 februarie, ora 12:00 – 12 februarie, ora 18:00 se anunţă precipitaţii abundente, ninsori temporar viscolite și polei. “Pe parcursul zilei de joi (11 februarie) și în noaptea de joi spre vineri (11/12 februarie) vor fi precipitații în majoritatea regiunilor, la început ploi apoi predominant ninsori. Se va depune strat de zăpadă, pe alocuri consistent. Local se va semnala polei sau ghețuş”, au tranmsis meteorologii.

Deși acum câteva zile apa predomină doar în șanțurile astupate de pe b-dul Lucian Blaga, de această dată predomină și în curțile oamenilor.

10 comentarii

  1. urbanism Răspunde

    Pentru că ne apucăm să construim viloaie, de preferat în câmp deschis și e enorm de greu ca să curățăm șanțurile. Iar cei care au construit casele uită că în zonă nu prea e canalizare pluvială legată la rețeaua municipiului.

    • Unu' Răspunde

      Ce să curețe șanțurile, mai bine le astupă să-și facă intrare, dar nu folosesc tubulatură adecvată!

  2. dar Răspunde

    Pare ca ti-e ciuda ca unii pot sa isi construiasca case, chiar daca e un efort de o viata pentru marea majoritate a oamenilor.

    • urbanism Răspunde

      Eu am o casă proprietate personală construită de mine și nu este în câmp. În mod interesant nu am astfel de probleme. Oare de ce?

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Ai minte sau bafta. As spune ca prima,

        • urbanism Răspunde

          Mda. Când am construit m-am uitat la infrastructura existentă. Nu sunt ca și unii care vor casa făcută hăpt în mijlocul parcelei și pe un teren cât mai ieftin dacă se poate în extravilan transformat intravilan prin PUZ (unde ieri încă umbla tractorul la arat) că așa le-a venit ideea de dimineață la cafea apoi țipă că vor apă, canal, gaz și curent și mamă ce scump e să-l bage!!!

          • Vulpea bi-polara

            Infrastructura? Cred ca, prin cuvantu asta, plsvanii din “microcomunitatea” aia din poze intele barbecue-ul de la dedeman si piscina gonflabila, si in nici un caz nu trotuar, canalizare, rds etc.

          • Vulpea bi-polara

            Si macar de le vea lor ideea. Dar in general e a prietenilor de pe fb. Iar daca aia au “casa pe pamant” musai sa aiba si ei,

    • Unu' Răspunde

      Păi tocmai de-aia n-ar trebui să pună botul la promisiunile vânzătorilor de teren și să nu cumpere teren în plin câmp!
      Zona aia este renumită în oraș ca fiind mlăștinoasă! ANIF-ul a făcut ditamai șanțurile de desecare, iar idioții de proprietari le-au astupat, iar acum caută vinovați!
      Clar, centura e de vină!
      Trăiască centura!

  3. una Răspunde

    Oras in miscare !Votati Fidesz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.