PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Viitorul MMA-ului, pe mâini bune! Copiii din Satu Mare, pregătiți de campionul Izidor Bunea

Viitorul MMA-ului, pe mâini bune! Copiii din Satu Mare, pregătiți de campionul Izidor Bunea. Zeci de copii din municipiul Satu Mare aleg să își petreacă câteva ore pe săptămână antrenându-și trupul și mintea într-un mod aparte. Pentru câteva ore, copiii lasă deoparte telefoane, parcurile de distracții, desenele, cărțile… etc., și merg la antrenamentele MMA.

Antrenorul lor, Izidor Bunea, este multiplu campion și unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România. El spune că îi place să lucreze cu copii pentru că sunt mai ușor de modelat – pe principiul cum îi creștem, așa îi avem – și speră ca măcar zece din copiii pe care îi antrenează să ajungă luptători de performanță. Unii dintre ei o fac pentru disciplină, alții din plăcere, dar sunt printre ei și copii mai muncitori, care deprind mai repede, și ajung să participe la concursuri încă de la o vârstă fragedă.

VIDEO

Copiii au vârste cuprinse între 4 și 12 ani, și majoritatea cunosc deja tehnicile principale ale MMA-ului. Cel mai important, însă, este faptul că îmbinând distracția cu munca, micuții învață să fie disciplinați, muncitori și perseverenți în ceea ce își propun.