Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

VIDEO. Viitorul MMA-ului, pe mâini bune! Copiii din Satu Mare, pregătiți de campionul Izidor Bunea

Viitorul MMA-ului, pe mâini bune! Copiii din Satu Mare, pregătiți de campionul Izidor Bunea. Zeci de copii din municipiul Satu Mare aleg să își petreacă câteva ore pe săptămână antrenându-și trupul și mintea într-un mod aparte. Pentru câteva ore, copiii lasă deoparte telefoane, parcurile de distracții, desenele, cărțile… etc., și merg la antrenamentele MMA.

Antrenorul lor, Izidor Bunea, este multiplu campion și unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România. El spune că îi place să lucreze cu copii pentru că sunt mai ușor de modelat – pe principiul cum îi creștem, așa îi avem – și speră ca măcar zece din copiii pe care îi antrenează să ajungă luptători de performanță. Unii dintre ei o fac pentru disciplină, alții din plăcere, dar sunt printre ei și copii mai muncitori, care deprind mai repede, și ajung să participe la concursuri încă de la o vârstă fragedă.

VIDEO

Copiii au vârste cuprinse între 4 și 12 ani, și majoritatea cunosc deja tehnicile principale ale MMA-ului. Cel mai important, însă, este faptul că îmbinând distracția cu munca, micuții învață să fie disciplinați, muncitori și perseverenți în ceea ce își propun.

17 comentarii

  1. pap remus Răspunde

    … de om ce esti izidorica………mai bine dute sa lucrezi undeva..!!!

  2. curios Răspunde

    Ce-i MMA-ul ăsta?

    • Sâcă Răspunde

      Dans la bară…..nu știi

    • Aldo Răspunde

      Ceva scoala de Dj.
      Mixer music artist, ceva de genu , cred.

      • Satmarean Răspunde

        ….

        • Desteptule Răspunde

          Da ce treaba ai tu ce face el cu timpu lui liber? Sau iti este ciuda ca tu nu poti chefui? Ciobanule, uite-te in ograda ta ‘tata ziua buna ziua’, nu la altii

          • Una

            Poi află că am, fiindcă nu-mi convine și nici la vecini ceea ce se întâmplă de când v-ați.mutat aici !!!. Să fie foarte clar!!!. Lipsă de bun simț si de respect !!!

        • satmareanca Răspunde

          Demult trebuia sunat la Poliție și anunțate problemele cu care ne confruntăm cu acești vecini gălăgioși și întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regulilor privind pandemia !!!. Ceea ce se întâmplă aici este inadmisibil.

  3. Unu Răspunde

    Un … și jumătate !!!. … din Cluj !

  4. HBC Răspunde

    sper sa ne intalnim undeva …….ca tare mare gura ai ….

    • Satmarean Răspunde

      Unde vrei ne putem întâlni și ți-o spun în față și dacă vrei îți și fut o flegmă în față !!!. Nesimțitule !!!

  5. Satmarean Răspunde

    Ăsta-i adevărul măi !!!. Perfect adevărat și pot confirma toți vecinii. De când ai venit în zonă e tămbălău, zi de zi, în plină pandemie,….

  6. Vulpea bi-polara Răspunde

    Pai acada ca acasa, da imi imaginez ce adunatura de mamicutze o fi in fata salii, sa-si odoru – viitor campion, acasa. Cred ca va zburda acolo covidu, mai ceva ca micii voinici intervievati.

  7. Pap Remus Răspunde

    Un tip arogant ,agresiv ,nemernic…..de la el ce poti astepta ???????
    Homo sapiens.

  8. Jan Răspunde

    In orice caz e fără bun simț și îi lipsesc cei șapte anu de acasă !!!

  9. Una Răspunde

    Nu e absurd nimeni și nu zicem să nu se facă vreun chef când e un eveniment în familie, însă să faci zi de zi, să aduni tot felul de persoane și să chefuiești până dimineața și să nu-ți pese de vecini și de ce e în jurul tău e inadmisibil. Plus că e și pandemie, ceea ce de fapt e interzis plus neobrăzarea și interesul față de vecini. Nu ești în mijlocul pădurii domnule și doamnă !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.