PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Protestul de la Satu Mare s-a lăsat cu amenzi. Două persoane au fost sancționate

Protestul împotriva restricțiilor ce a avut loc ieri după-masă în centrul municipiului Satu Mare s-a lăsat cu amenzi. Două persoane au fost sancționate.

În jur de 20 de persoane au protestat ieri după-masă în Pasajul Corneliu Coposu din centrul municipiului Satu Mare, față de restricțiile impuse pentru limitarea pandemiei. Potrivit informațiilor PortalSM, protestul nu s-a încheiat fără amenzi. Au fost aplicate două sancțiuni de câte 1.000 de lei fiecare, conform legii 55/2020.

Echipați cu steaguri tricolore și cu pancarte, oamenii și-au exprimat nemulțumirile față de restricțiile impuse de autorități în vederea combaterii pandemiei de Covid-19. Sătmărenii prezenți la protest au scandat ”Libertate”, ”Ieșiți în stradă” și au cerut demisia Guvernului.

,,Am luat inițiativa de a protesta deoarece ne-am săturat de abuzuri, suntem în continuă debandadă pentru că în România nu se concretizează nimic. Am avut o perioadă de lockdown anul trecut, după care cazurile nu au scăzut. Protestăm împotriva măsurilor incorecte și cerem demisia Guvernului”, a declarat liderul AUR Satu Mare, Iulian Câcău.