PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Prefectul Altfatter Tamas vrea acces mai uşor al sătmărenilor la instituţii: Mă voi ocupa personal!

Noul prefect al judeţului Satu Mare, Altfatter Tamas, a declarat astăzi, la instalarea în funcţie, că îşi doreşte o digitalizare a instituţiilor publice şi facilitatea accesului cetăţenilor şi societăţilor comerciale la serviciile instituţiior.

“Pe partea de instituţii deconcentrate aş dori să spun un lucru. Datorită pandemiei în ultimul an de zile, instituţiile deconcentrate, în marea lor parte, au fost ca şi copiii orfani. Nu ne-a permis această pandemie să ne vedem şi să putem discuta fiecare problemă a acestor instituţii. Vreau să afirm că personal mă voi ocupa de instituţiiile de concentrate, în sensul că doresc să mă implic în activitatea lor, să facem în aşa fel încât să accesibilizăm serviciile lor prin digitizare sau uneori chiar printr-o simplă schimbare de regulamente privind accesul cetăţenilor sau al societăţilor comerciale care să fie cât mai facil şi la îndemâna acestora”, a declarat Altfatter.

El a spus că împreună cu celelalte instituții va trebui să țină pandemia sub control.

“Urmează o perioadă destul de complicată. Numai o parte din pandemie s-a terminat. Mai avem foarte multe de făcut, împreună cu structurile MAI, DSP, va trebui să ţinem pandemia sub control la nivelul judeţului Satu Mare “, a afirmat prefectul.

El a dat asigurări că va avea uşa în continuare deschisă și va fi alături de primarii care vor să dezvolte comunităţile.